Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ümraniye ilçesine atanan Kaymakam Cengiz ÜNSAL, 27.07.2020 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.

28.07.2020 20:40:00

Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ümraniye ilçesine atanan Kaymakam Cengiz ÜNSAL, 27.07.2020 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.

Kurum amir ve müdürleri tarafından gerçekleştirilen karşılamanın ardından makama geçen Kaymakam Cengiz ÜNSAL ilçenin genel durumu ve kurumların işleyişi hakkında kısa bilgi aldı.

Göreve başlamasının ardından bir mesaj yayınlayan Kaymakam Ünsal, mesajında; ?´İstanbul´un en güzel ilçelerinden biri olan Ümraniye´de sizlere hizmet edecek olmanın mutluluğu içerisinde tüm Ümraniyeli vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 

 

?´İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın´´ düsturuyla hareket ederek vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde kamu hizmetinin adil ve tarafsız bir şekilde bütün vatandaşlarımıza en kısa sürede sunulmasının çabası içerisinde olacağız. 

 

Kaymakamlığımız koordinasyonunda; Ümraniye ortak paydasında iyi bir işbirliği ve uyum içerisinde Belediyemiz, Kamu kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile beraber siz değerli Ümraniyelilerin destekleriyle ilçemizin refah düzeyinin yükseltilmesi için azami gayret sarf edeceğiz.

 

Tüm Ümraniyeli hemşehrilerime sağlıklı, huzurlu günler dilerim.´´ ifadelerini kullandı.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki