Ahmet Ağaoğlu´na 15 gün hak mahrumiyeti cezası

1.07.2020 08:42:24

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu´na, 15 gün hak mahrumiyeti ve 55 bin 500 lira para cezası verildi.

Süper Lig´in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor karşılaşması sonunda protokol tribününde arbede yaşanmış, ardından başkan Ahmet Ağaoğlu sahaya inerek rakip takım çalışanlarının üzerine yürümüştü.

PFDK, BAŞKANLARI CEZALANDIRDI

Türkiye Futbol Federasyonu´ndan (TFF) yapılan açıklamada, Ahmet Ağaoğlu´na, Süper Lig´in 28. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynanan maçta rakip takım mensuplarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 26 bin lira, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı "Kovid-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat´ın 8/3. maddesi uyarınca" Futbol Disiplin Talimatı´nın 12. ve 13. maddelerinin uygulanması suretiyle 15 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin lira, "Kovid-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimat"a aykırılık nedeniyle de 4 bin 500 lira para cezası uygulandığı bildirildi.

PFDK´nin, aynı nedenlerle Trabzonspor Kulübü idarecilerinden Ertuğrul Doğan´a toplam 45 gün hak mahrumiyeti ile 94 bin 500 lira, Emin Kahraman ve Yusuf Hayırlıoğlu´na da 15´er gün hak mahrumiyeti ile 55 bin 500´er lira para cezası verdiği kaydedildi.

 

Trabzonsporlu futbolcu Majid Hosseini´ye rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç men cezası veren kurulun, bordo-mavili kulübe de 60 bin lira para cezası uyguladığı aktarıldı.

HASAN ÇAVUŞOĞLU´NA 7 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

PFDK´nin, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu´na sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 7 gün hak mahrumiyeti ve 8 bin 500 lira para cezası verdiği duyuruldu.

Alanyaspor Kulübü idarecilerinden Muhammet Abdülkadir Ak´a 14 gün hak mahrumiyeti ve 17 bin lira, Fatih Göçmenoğlulları´na da 7 gün hak mahrumiyeti ve 8 bin 500 lira para cezası uygulandığı bildirildi.

 

Aytemiz Alanyaspor´a 24 bin lira da para cezası verildiği kaydedildi.

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı