GURURLA NİCE 19 YILLARA....

22.03.2021 13:40:29

GURURLA NİCE 19 YILLARA....

İskilipgücü camiası olarak  7.Olağan Genel Kurulumuzda bir araya geldik.

20.03.2021 Cumartesi günü İskilipgücü Temenne Parkında bir araya gelen Genel Kurul Üyelerimiz ile  adeta şölen havasında bir Kongre yaptık.

52 üyemizin 33 ü kongrede hazır bulunurken 3 yılda bir yapılması gereken ve normal tarihi 2020 Ağustos olan kongre  Pandemi sebebiyle 3 defa ertelendiğimiz Genel Kurul tamamlanmış oldu.

 

Saat 17.00 de İskilipgücü Temenne Parkında Saygı duruşu İstiklal marşı ve Şehitlere Dua ile başlayan Kongre Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsımın konuşmaları ve sunumları ile devam etti.

Günden maddeleri okundu ve Divan heyeti seçildi. 

 

Nihat ARMUTCU ;

 

2002 Ocak ayında kurulan Derneğimizin şanla şerefle dolu 19.yılını tamamlamış olmanın ve 7. Olağan Genel kurulumuzu oluşturmanın mutluluğu ve gururu içerindeyiz. Kulüp olarak 2 şehidimiz var. 2016 Şırnak / Çakırsöğüt Şehidimiz Sevgili Habib GÖKCE ve 2020 Ağrı / Doğubeyazıt Şehidimiz Sevgili Emre DOKUMACI kulübümüzün ailemizin birer parçası idi canımız idi. Buradan onları sevgi saygı ve rahmetle anıyoruz ailelerine hepimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Onların adını turnuvalarla tesislerle yaşatacağız inşallah. 

Gururluyuz çünkü 19 yılda toplumsal sosyal kültürel sportif o kadar çok faaliyet yaptık ki geriye dönüp baktığımızda bazen kendimiz bile inanamıyoruz. 

Amatör Spor kulübü denilince bizim buralarda alışılan bazı branşlar da maçlara çıkan belli sayıda sporcuyu lisanslayan bir takım akla gelir.

İskilipgügü sadece Futbolda Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) resmi verilerine gör 19 yılda 952 insanına çocuğuna gencine lisans çıkarmış ve futbol oynamasını sağlamış. Bu hem kendi ilçemizde hem de diğer ilçelerde adeta bir rekordur.

Yıllar içerinde dönem dönem Futbolun yanı sıra Basketbol-Voleybol-Güreş-Masa Tenisi-Yüzme-Okçuluk branşlarında 100 ün üzerinde çocuğa lisans çıkardı ve yarışmalara katıldı.

Bu arada bu 1000 in üzerinde sporcunun hiçbirisi adli bir olaya karışmadı.

2011-2012 Amatör Futbol sezonunda Çorum şampiyonu olarak TFF BAL ( Bölgesel Amatör Lig ) a yükselip Türkiye genelinde 2 sezon ilimizi ve ilçemizi temsil ettik. Bugün TFF 2.lig ve 3.ligde oynayan Zonguldakspor ? Kırşehirspor ? Kırıkkalespor ? Kastamonuspor ? Etimesgut Bld.Spor ? Adliyespor gibi takımlar ilçemize geldi otelde kaldı lokantalarında yemek yedi sokaklarında gezdi.

 

Bugün ülkeye malolan Güreş çalışmalarının temelini attık. 

 

Bahadır Telli hocamızla ilçemiz ilk defa altyapı yaş gruplarında Çorum şampiyonu oldu. Altyapı çocuklarımız Bölge karmalarına seçildi Türkiye Yetenek Seçmelerinde Antalya da oynadı. Bahadır hocamın büyük emekler verdiği bir oyuncumuz bugün 2.lig temsilcimiz Çorum FK nın altyapısına transfer oldu.

 

Sportif faaliyetlerin yanı sıra Sinema  - Tiyatro ? Konser ? Geziler yaptık. Yaz Spor Okulları açtık. Binlerce çocuğumuza ulaştık. Bunlar kolay şeyler değil.

İlçemizin ihtiyacı olan Otel ? Spor Salonu ve kapalı Yüzme havuzu ve Aile çay bahçesi yaptık . Bunun için borçlandık kişisel krediler çektik.

Ankara´da 7 defa İstanbul´da 2 defa 400 er kişilik İskilip Dolması ikramlı İskilip geceleri düzendik. İlçemizin tanıtımını reklamını yaptık. Gurbette yıllardır görüşmeyen tanışmayan hemşehrilerimizi bir araya getirdik. 

 

Tabii ekonomik olarak birilerini rahatsız ettik. Özellikle 2019 yılında itibarsızlaştırılmak için olumsuz kampanyalara maruz kaldık. 

 

Tesislerimiz şikayet edildi. Anakara İstanbul gecelerinde 15.000 ? 20.000 tl kazanarak tesis ve sporcu ihtiyaçlarımız için kullandığımız rakamlar eski para ile ? TRİLYONLAR ? kazandılar bu paralar nerde diye iftiralara maruz kaldık özellikle de şahsım. 

 

Sustum yutkundum içime attım. Hatta kulübümüze maddi manevi destek veren İskilip´li olan yada olmayan insanlar aranarak sosyal medyadan mesajlar atılarak kötülendik karalandık. Sırf bu yüzden ilçemiz takımımız bazı yatırımlardan mahrum kaldı.

 

Bu süreçte özellikle şahsıma desteklerini esirgemeyen arkamda duran Yönetim kurulu üyelerime sporcularıma ilçemizin önde gelen büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

Ayrıca hem bu süreçte hem de her türlü faaliyetlerimizde destek olan bugün de bizi yalnız bırakmayan yerel basın mensuplarımız Sevgili Ahmet BEKMEZCİ ? Mehmet KABA ? Bilal ARICI ? Tuncay MUMCU ve Osman ÇAKMAK´a da şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Bu gün bu salonda 2011 yılından başlayarak bu güne kadar son 10 yılın tüm gelir gider raporlarını ? beyannamelerini ? denetim raporlarını ? faturalarını fişlerini hatta banka esktrelerini getirdik. İsteyen tüm genel kurul üyelerimiz incelesin diye. 

Rabbimize şükürler olsun ki dünde bugünde yarında verilemeyecek hesabımız olmadı olmayacak. 

Hatalarımız eksiklerimiz olmadı demiyoruz ama yanlışımız ihanetimiz asla olmadı. Boğazımızdan tüyü bitmemiş yetimin hakkı geçmedi geçmeyecek.

 

Bugün daha kararlı daha inançlı daha cesur bir şeklide yolumuza devam ediyoruz ve edeceğiz. Çünkü başka İskilip yok. Her şey daha yaşanası bir İskilip için. Her şey çocuklarımız için.

 

Kulüp onursal Başkanlarımız Ankara´dan Sayın Salih ŞERBETCİ ve Sayın Necdet PORTAKAL ağabeylerimizin hepinize selamları var. Onların bizim hayatımızda önemi çok büyük. Onların maddi ve manevi destekleri için buradan şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Yıllarca çok büyük destekler veren Yargıtay 16.Ceza Dairesi Bşk.V. Sayın Hakan YÜKSEL´e ve resmi sponsorumuzu yapmış olan İstanbul´dan Hayat Teknoloji sahipleri Sayın Hasan SARI ve Atilla ÇALKUT beylere de şükranlarımızı sunuyoruz. 

 

2002 yılında kurucu başkanımız olan BAL liginin ilk yılında sponsorluk desteği veren KAVSAN A.Ş sahiplerinden Sayın Süreyya KAVLU´ya da  sükranlarımızı sunuyoruz.

 

Bu yıl ilk defa bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. İskilip için çok önemli yerlere sahip olduğuna inandığımız 10 tane büyümüzü Danışma ve İstişare Kurulu olarak başımızda yanımızda olmalarını istedik ve teveccühlerine nail olduk. Bugünde aramızda olarak bizi onurlandıran bize destek veren Sayın İsmet USLU Sayın Nurettin TANAY ve Sayın Sabri ÇİÇEKCi ? ye şükranlarımızı sunuyorum.

Bi 3 yıl daha hizmet için karşınızdayız. Hep birlikte güzel şeyler yapmak istiyoruz. Desteğiniz bizim için çok önemli dedi.

 

Şahsımın  konuşması sonrası sırası ile  Sabri ÇİCEKCİ Nurettin TANAY ve İsmet USLU söz aldılar. ? Sporla birlikte yapılan sosyal kültürel faaliyetlerden dolayı yönetici genç kardeşlerimize teşekkür ederiz. Çalışmalarınızı takdirle takip ediyoruz. Elimizden geldiğince her zaman yanınızdayız. Yüzlerce çocuğumuza ulaşarak onları her şeyden önce kötü alışkanlıklardan uzak tutarak boş zamanlarını faydalı işlerle geçirmesi için yaptığınız çalışmalar çok önemli. Sizin gibi pırıl prıl gençlerin kulüp yönetiminde olması çok güzel. Gördüğümüz kadarıyla toplumun her kesimini temsil eden güzel bir ekip kurmuşsunuz. Allah yardımcınız oldun. Bizler yanınızdayız dediler.

 

Şahsım tarafından 2017 ? 2018 ? 2019  ve 2020 yıllarının gelir gider bilançoları  - ile 2021 ? 2022 ? 2023 yıllarının tahmini bütçesi okunarak kabulü için oylama yapıldı. Genel Kurul üyelerinin  oy birliği kabul edildi.

 

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu seçimine geçildi. Katılan tüm üyelerin oyu ile yeni yönetim ve denetim kurulu da seçilmiş oldu.

Teşekkür konuşmalarımız ile Genel Kurul sonuçlandı.

 

Genel Kurul Sonrası Kulüp Yönetim Kurulu üyemiz aynı zamanda İskilip Sofrası sahibi Yavuz KATIRCI´nın hazırladığı enfes İskilip Dolması ikram edildi. İçilen çaylar sıcak sohbet sonrası Genel kurul üyelerimiz ve misafirlerimiz dağıldı.

 

İSKİLİPGÜCÜ YENİ YÖNETİM KURULU

 

NİHAT ARMUTCU

BAHADIR TELLİ

FETHİ ULUDAĞ

MEHMET DEMİRCİ

ORHAN AĞZIKARA

HÜSEYİN YANIKDAM

MEHMET EMRE KOPKOP

BURAK KIYAR

YAVUZ KATIRCI

SELAMİ KARAGÖZ

HAYREDDİN KARTAL

HÜSEYİN TEPE

EKREM SARICAN

FEYZULLAH ÖZCAN

MUSTAFA KÖROĞLU

FERHAT ÇARIKCI

TUNCAY MUMCU

ALİHAN DEVECİ

 

DENETİM KURULU

 

RECEP BODUR

MURAT SAK

MURAT ÇAĞIL

ÖMER DALKUÇ

YAŞAR SEVER

M.İNANÇ ERTEKİN

 

DANIŞMA VE İSTİŞARE KURULU

 

İSMET USLU

NURETTİN TANAY

HASAN ALİ KALAYOĞLU

SABRİ ÇİÇEKCİ

İSMAİL ÇİZİKCİ

HAMDİ HAKAN MANİCİ

MUSTAFA TAMİRCİ

DURAN KULA

MUHSİN KOCASARAÇ

AHMET FARUK İMAL



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı