Sipayinin Çekmeköy İçin A Takımı Hazır

16.02.2019 00:23:44

Sipayinin Çekmeköy İçin A Takımı Hazır

C

Demokrat Parti (DP) Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, öncü meclis üyesi adaylarını tanıttı. Herkesime hitap eden ekibiyle cumhur ve millet ittifakını bir arada topladığını belirten Sipahi, ?Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla, diğer tüm partilere gönül veren ama Çekmeköy´ün gelişmesini isteyen halkımızın oyuna talibiz. Zaten Çekmeköy halkı, partiye değil problemlere bakar? dedi. 

 

Demokrat Parti (DP) Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, öncü meclis üyesi adaylarını tanıttı. Herkesime hitap eden  ekibiyle cumhur ve millet ittifakını bir arada topladığını belirten Sipahi, ?Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla, diğer tüm partilere gönül veren ama Çekmeköy´ün gelişmesini isteyen halkımızın oyuna talibiz. Zaten Çekmeköy halkı, partiye değil problemlere bakar? dedi.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, güçlü bir ekiple basının karşısına çıktı. Geçmiş dönemde cumhur ve millet ittifakında da yer almış tecrübeli siyasetçilerin de aralarında bulunduğu meclis üyesi öncü adaylarını toplantıda tanıtan Sipahi, Çekmeköy halkı için her görüşten saygı değer isimler ile yola çıktıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: ? Hakka ve halka yakın olma nedeniyle geçmişte önüme engeller konuldu ama yılmadım.  Merhum Turgut Özal´ın dediği gibi halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla yoluma devam ettim. İki rakibim var. Biri´nin kantarı belinde. Diğer aday da kardeşimiz. Onu da biz getirdik. Bu halk, usta dururken oyunu bizim getirdiğimiz çırağa vermez.

?Çekmeköy halkı yerelde adaya bakar?

Bizim için öncelik ise insan. Aziz Atatürk´ün de dediği gibi bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacımız. Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla, diğer tüm partilere gönül veren ama Çekmeköy´ün gelişmesini isteyen halkımızın oyuna talibiz. Zaten Çekmeköy halkı, yerelde adaya bakar. Ben sadece adaylarla yarışıyorum. Yarım kalan maçı tamamlayacağız. Eğer 2009 seçimlerini 300 oyla kaybetmeseydik, bugün Çekmeköy için bu problemleri hala konuşuyor olmayacaktık.´´

EV SAHİBİ RAHAT, KİRACIYA HAYAT

Seçimi kazandıklarında ciddi bir bütçeyle Çekmeköy´ün ve Çekmeköy halkının kalkınması için çalışmalar yapacaklarını da belirten Sipahi, ?İlk projemizi ilçe teşkilatımızı açarken duyurduğumuzda yer yerinden oynadı. ?Ev sahibi rahat, kiracıya hayat.? projemiz ulusal kanallarda ve yerel basında genişçe yer buldu. Yavaş yavaş yeni projelerimizi de açıklamaya başlıyoruz. Birleşmiş Milletler kanalıyla, uluslararası bir çok projenin hayata sokulması için görüşmelerde bulundum.  Mesela sporun ve sanatın herhangi bir branşına yatkın olan bir çocuğumuzu kuracağımız merkezlerde o alanda ücretsiz eğiteceğiz. Sporda başarılı olanları spor yöneticileri ile, tiyatro ve oyunculukta başarılı olanları da mesleğinde duayen olmuş değerli kişiler ile tanıştırıp geleceklerine yön vereceğiz.  İşsizler için de kooperatifler ve atölyeler kuracağız. ?Atölye evimde, para cebimde´ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız? dedi.

Konuşmasının ardından da meclis üyesi adaylarını basına tanıtan Sipahi, meclis üyesi adayları ile basına toplu fotoğraf verip programını sonlandırdı

İşte o adaylar

Hüseyin Avni SİPAHİ Öncü Adaylarımız dediği ekibi ise şu isimlerden oluşuyor.

MHP 27. Dönem Milletvekili Adayı ve Belediye Başkan Aday Adayı Cüneyt Ilgın, 9 yıl Ak Parti Birim Başkanlığı yapan Sivas Vadi Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayşe Can, 2 dönemdir Çekmeköy Merkez Mahalle Muhtarlığı görevini yapan, mahallenin sevilen kişilerinden Ayşe Güneş, CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı dahil olmak üzere, uzun dönem CHP´de siyaset yapan Erdoğan Bozkurt, Çekmeköy´ün tanınan ailelerinden Mali Müşavir Bayram Kalyoncu ve Mehmet Akif Mahallesi´nin sevilen esnaflarından Orhan Özmen.

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı