SİYASİLERDEN AŞIYA DESTEK

15.01.2021 13:17:21

SİYASİLERDEN AŞIYA DESTEK

Çin ilaç firması Sinovac´a ait Coronavac aşısı dün itibariyle Türkiye´de uygulamaya geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca´nın ardından siyasiler de aşı oldular.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün aşı olmuş ve "Aşı Olmayı Teşvik Programı"nı başlatmıştı.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Meclis´te temsil edilen siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop´u arayarak aşı olmaya davet etmişti. Davet üzerine siyasiler teker teker aşı olmaya başladılar. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün aşı olarak sosyal medya hesabından duyurdu. Bahçeli, paylaşımında Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca´nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de Covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca´nın davetine icabet ederek koronavirüs aşısı oldu. Akşener, "Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum" dedi. 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca´nın telefonla arayarak davette bulunduğunu, kendisinin de kabul ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Koca´nın "Gerekirse ben de size refakat ederim" dediğini aktardı.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki