DİRENDİK VE AYDINLIK BİR GÜNE UYANDIK

14.07.2021 19:43:20

DİRENDİK VE AYDINLIK BİR GÜNE UYANDIK

15 Temmuz darbe girişiminin yapıldığı dönemde ÖNDER´de Gençlik Başkanı olarak görev yapıyordum. Darbe girişiminden haberdar olduğumuz an Türkiye´nin dörtbir yanındaki imam hatipli kardeşlerimizle oluşturduğumuz ağlar üzerinden irtibata geçtik. Onları hemen mobilize bir şekilde meydanlara davet ettik.

 

Sabaha karşı yeni gün ya bizim olacak, bu ülkenin gerçek sahiplerinin olacak ya da bu hainlerin eline geçecekti. Hamdolsun o gece can verenler, şehitler, yaralananlar, gazi olanlar ve meydanlarda bulunan binlerce kardeşimizin dirayetiyle sabaha, aydınlık bir güne uyanmış olduk. 

 

Biz imam hatip ailesi olarak şunu net bir şekilde ifade ediyoruz ki; eğer hala zihninin arka planında gizli ajandasında bu tip girişimleri planlayanlar varsa emin olun ve bilin ki yeni bir hareketinizde dimdik ayakta ve karşınızda olacağız. Her tür bedeli ödemeye bizler hazırız. Yeter ki vatanımız ayakta kalsın, yeter ki bu ülkenin geleceği hainlerin eline geçmesin, yeter ki bu ülkenin gençlerinin geleceğine ipotek konulmasın. 

 

İmam hatip camiası olarak sadece darbenin karşısında duran bireyler değil; bu ülkenin geleceğine yatırım yapacak ve güzel gençler yetiştireceğiz. Bu ülkenin kalkınması için, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayabilmek için mücedelemizi sürdüreceğiz.

 

Abdullah Ceylan

ÖNDER Genel Başkanı



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı