Vestel´den açıklama: Daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz

15.08.2018 14:26:36

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Başkan Erdoğan´ın yaptığı iPhone boykotu açıklamasında halkı Vestel´e yönlendirmesinden gurur duyduklarını söyledi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından ATO Congresium´da düzenlenen "İktidarının 16. Yılında AK Parti Sempozyumu"nda ABD ile yaşanan krizle ilgili konuşmuş ve "Onların iPhone´u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemizde Venus var, Vestel var." diyerek ABD´ye boykot çağrısında bulunmuştu.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Erdoğan´ın açıklamalarından gurur duyduklarını söyleyerek, üretime devam edeceklerini belirtti.

Vestel´den açıklama: Daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz

 

"HALKIMIZ YERLİ ÜRÜNLERİ DAHA ÇOK KULLANACAK"

Artık daha fazla üretim yapıp daha iyi ürünler çıkaracaklarını belirten Turan Erdoğan, şunları ifadeleri kullandı:

"Halkımız inşallah yerli ürünleri daha çok kullanacak. Zaten ´yerli ve gururlu´ bizim sloganımız. Bu durum çok güzel bir şey. Bizler de daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Şu anda yerli akıllı telefon satışları Türkiye´de aşağılarda, henüz istediğimiz yerde değil. Bundan sonra daha çok satış olacağını düşünüyoruz. (Sektörde yerli üretimin yüzde 40 seviyesine ulaşması) Türkiye´de 2018 sonu itibarıyla bu seviyelere ulaşırız demek için erken olur ama ulaşılmayacak rakamlar değil."



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki