İskilip halkı Şerif Akdanadan yana

24.06.2018 01:59:26

İskilip halkı Şerif Akdanadan yana

İskilipliler Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ın Yanında Yeni Hükümet Sistemi ile ilgili seçimlere saatler kala Çorum İskilip halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında olduklarını gösteriyor. Daha şimdiden belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanan İskilip Halkı İskilip´in sevilen simalarından Şerif Akdana ile yana
cumhurbaşkanlığı seçimine şimdiden Recep Tayyip Erdoğan´a hayırlı olsun temennilerinde bulunuyorlar. Seçimlerde kesin Zafer ile çıkılacağını ifade eden İskilip halkı daha şimdiden Belediye seçimlerine adapte olmuş bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. İskilip belediyesi başkan adayı olarak Şerif Akdana´nın olmasını canı yürekten isteyen iskilip halkı Şerif Akdana ile ikinci bir zafere hazırlanıyor.
İskilip halkı, ?artık biz siyasi ve tecrübe sahibi bir kişinin aday olmasından yanayız. Bizler artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz ve gelen belediye Başkanının İskilip halkını düşünen düzgün, vizyon sahibi ve bir çok projelere imza atan halkla beraber olan birisi olmalıdır. Yine ben değil biz diyen yapıcagım değil yapacağız diyen adam gibi adam Şerif Akdana´yı belediye Başkanlığında görmek bize mutluluk verecektir´ dediler.
?İskilip Ak Parti Şerif Akdana ile yola devam ederse daha iyi netice alacak ve başarılı olacaktır´ diyen vatandaşlar, ?Bu adayın desteklemesiyle saflarını belli ederek İskilip halkını zarara uğratmamaya çalışmalıdır. Yoksa yapılan yanlış bir tercihden dolayı başarısızlığı İskilip halkı asla affetmez bu böyle bilinmeli´ denildi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki