Sarhoş anne çocuğunu üzerinde uyuyarak öldürdü

8.06.2019 14:25:00

Galler´de, 4 aylık bebeğini gece kulübüne götüren; sarhoş halde bebeğinin üzerinde uyuyakalan ve bebeğin ölümünde kasıtlı ihmal ile suçlanan anneye 2 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Galler´in New Quay sahil kasabasında Marina Tilby (26) kız kardeşleri ve 4 aylık bebeği ile gece kulübünde sarhoş olduktan sonra evinin yatak odasında bebeğinin üzerinde uyuya kaldı.

BEBEK HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayı fark eden kız kardeşlerden birinin, yatak odasına girerek Tilby´nin altında kalan 4 aylık bebeği kurtardığı; ancak bebeğin ağzından kan geldiğini fark etmesi üzerine hastaneye gittiği belirtildi. Bebek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ANNE MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Swansea Crown Mahkemesi´ne çıkarılan ve suçlu olduğunu itiraf eden Tilby´nin avukatı Dyfed Thomas´ın, ?Çok sarhoştu. Çocuğunu kaybetmenin kederi içini dolduracak.?dediği belirtilirken; çocuğun babasıyla da görüşmeyen Tilby´nin yaşanan olay sebebiyle?açıkça acı çektiği´ ifade edildi.

"KASITLI BİR İHMAL SÖZ KONUSU"

Bunun üzerine hakim Paul Thomas´ın, ?Kesinlikle kasıtlı bir ihmal söz konusu. 4 aylık bebeğin güvenliği annenin görevi ve sorumluluğudur. Anne ise bunu tamamen göz ardı etmiştir. O gece çok içtin ve o kadar sarhoştun ki bebeğinin üzerinde uyudun. Bebeğinin ağzından kan geldiğini dahi fark etmedin.? dediği belirtildi.

İHMALKÂR ANNEYE HAPİS CEZASI

İngiliz basını, Marina Tilby´nin çıkarıldığı mahkemede, bebeğini ihmal ettiği gerekçesiyle suçlu bulunarak, 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığını duyurdu.



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı