Evlat Yetiştirmek İbadettir Kitap Okuyucularını bekliyor

5.02.2020 09:28:31

Yazar Vildan Salmandan Bizi anlayan Kitap

Evlat Yetiştirmek İbadettir? isimli kitabımız ergenlikten itibaren herkesin anlayabileceği ve faydalanabileceği bir kitaptır. Gerçek hayattan örnekler verilerek çözüm önerilerinin de bulunduğu önleyici rehberlik kitabıdır. Kitapta her konu İle ilgili ayetler hadisler ve dualar yer almaktadır. Kitabın içerisindeki yazılar gazetede haftalık olarak çıkan yazılarımızdandır. Okuyanlar çok beğendi ve dostlarına da hediye olarak almaktan keyif aldı. Kitabın yayınlanması yeni neslin; güzel ahlaklı, edepli, inançlı, adaletli, çalışkan ve mutlu olarak yetiştirilebilmesine faydalı olmak ve öldükten sonra da sevap defterimizin kapanmaması içindir. Kesinlikle her bireyin okuması tavsiye edilmektedir.

VİLDAN SALMAN KİMDİR?
Vildan Salman 1971 yılında İstanbul´da dünyaya gelmiştir. Ailesi Almanya´da iken Balıkesir/Susurluk´ta Günaydın Köyü´nde altı yaşına kadar babaannesinin yanında büyümüş daha sonra Bandırma´ya yerleşmişlerdir. Babası İbrahim Hilmi Gündoğan, annesi Emine Gündoğan´dır. Bir oğlu (1994) ve bir kızı (2003) bulunmaktadır.

EĞİTİMLERİ
Bandırma Ali Fahri İşler İlkokulu, Bandırma İmam Hatip Lisesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Yüksekokulu, Marmara Üniversitesinde Pedagojik Formasyon belgesi, Anadolu Üniversitesi İlahiyat Yüksekokulu, Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı, Sakarya Üniversitesi Önleyici Rehberlik ve Danışmanlık Yüksek Lisans bölümlerinden mezun oldu.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki