HELAL OLSUN SANA YAŞAR KILDAN

11.10.2014 00:31:36

Çekmeköy Mütahitler Derneği Başkanlığı'na oy birliğiyle Yaşar Kıldan getirildi. Hemen hemen 1 yıl içersinde 3 başkan değiştiren Çekmüder, kurulduğundan beri yönetimde aktif faaliyet gösteren Yaşar Kıldan'a emanet edildi

     Çekmeköy  Mütahitler  Derneği  Başkanlığı’na oy birliğiyle Yaşar Kıldan getirildi. Hemen hemen 1 yıl içersinde 3 başkan değiştiren Çekmüder, kurulduğundan beri yönetimde aktif faaliyet gösteren  Yaşar  Kıldan’a emanet edildi. Başkan Yaşar Kıldan, Yönetim Kurulu üyeleriyle basınla bir araya geldi.  Çekmüder’de basın mensuplarıyla bir araya gelen  başkan Yaşar Kıldan, Çekmüder’in dünü ve bugünü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kurulduğundan beri önemli faaliyetlerin yapıldığını söyleyen   Yaşar Kıldan,derneğin üzerine kambur olan  dernek tapusu hakkında bilgilendirme yaparak Çekmeköy Mütahitler Derneği olarak içerisinde faaliyet göstermiş olduğumuz yerimizin tapusunu aldık. Tüm borçlarımızı ödedik. Konuyla ilgili herhangi bir problemimiz kalmadı. Artık derneğimiz Çekmüder’in kendi mülkiyeti olmuştur. İnanıyorum ki yeni yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte Çekmüder’i daha güzel bir yere taşıyacağız. Bu konudaki hizmetlerimiz devam edecektir. Amacımız topluma yararlı daha güzel hizmetler vermek şeklinde konuştu. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri Yüksel Evsen, Aziz Başaroğlu, Hüseyin Yüksek,Serdar Karaman,Salih Boleli,Celal Cebir,Fahrettin Kaçamer,Sezgin Dogan,Ahmet Emin Kakşi,Ercan Düz olmak üzere tüm yöneticiler söz alarak görüşlerini dile getirdi.

    Çekmeköy  Mütahitler  Derneği Başkanı Yaşar Kıldan diğer bir projeleri ise Aydın Üniversitesi ile protokol yapıp 6 ay sürecek olan dersler verilip diploma verileceğinin sözünü verdi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki