HÜSEYİN YÜKSEK'TEN ENGELLİLERE BÜYÜK PROJE

7.11.2014 21:35:48

Çekmeöy Belediye Meclis Üyesi ve eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK merhum annesini hayrına engelli vatandaşlar için Çekmeköy'deki mahalle muhtarlarına ihtiyacı olanlara verilmek üzere 2'şer adet tekerlekli sandalye verdi

Çekmeöy Belediye Meclis Üyesi ve eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK merhum annesini hayrına engelli vatandaşlar için Çekmeköy’deki mahalle muhtarlarına ihtiyacı olanlara verilmek üzere 2’şer adet tekerlekli sandalye verdi.

      Kendi imkânlarıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan ve rahmetli annesinin adına ve hayrına veren YÜKSEK, “ Engelli kardeşlerimizin hep yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Engellilerin hayatını kolaylaştırmak için hep yanında olacağız ve olmaya da devam edeceğiz. Hayatın bizlere ne zaman ne getireceğini bilemeyiz. Bu nedenle hayatı onlar için kolaylaştırmalı ve engelli kardeşlerimizi daima öncelikli olarak düşünmeliyiz. “ dedi.

Muhtarlarımıza birer tane hizmet aracı vereceğiz diyen yüksek muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine verilecek olan araçlar muhtarlıklara verilecek ihtiyaç halinde herkesin hizmetinde olacak araçları 2 ayda bir noter huzurunda kura ile muhtarlarımıza teslim edeceğiz hedefimiz bir yılda tamamlamak dedi.

Sandalye dağıtımını meclis üyesi Celal Cebir Salih Bolelli ile yapan Yüksek Kardiyum AVM Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer ile birlikte katılım gerçekleşti.

 

Çekmeköy Yılmazlar restorandaki yemekte tekerlekli sandalye dağıtım töreninde konuşan YÜKSEK, gazetecilere hitaben buradaki törenin reklam için olmadığını sadece Allah rızası için ve rahmetli annemin adına ve anısına veriyorum. Siyasi bir amacı kesinlikle yoktur. Her ne kadar siyasi bir görevimiz olsa da sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olarak bu çalışmalarımıza ve katkılarımıza ömrümüz ve imkânlarımız el verdiği sürece devam edeceğiz. Bundan kimse siyasi bir mana çıkarmasın ”dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki