.Ak partı çekmeköy İstişare Toplantısını Yoğun Katılım İle Gerçekleştirdi.....

3.10.2014 23:36:24

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı Önderliğinde Teşkilat Mensuplarına İle bir araya geldiği Yemekli İstişare Toplantısına İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı, Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri,  Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle başkanları yoğun katılımları ile gerçekleşti. 

İlçe Başkanı Salih KIRICI; Başarının ve yükselmenin anahtarlarından biri olan Birlik ve beraberlik yaşam alanında oldukça önemli bir olgudur. İnsanlar toplumsal yaşamda çoğu işte kendi başına başarı yakalamakta zorlanır.Çünkü başarı bir ekip işidir. Aynı doğruya inanan ve bu doğrusu etrafında kenetlenmiş insanlar başarılı olur .

 Bugün demokratik ülkelere baktığımızda Devlet yönetimi sadece bir kişinin elinde yükselmemektedir. O devleti ayakta tutan birlik ve beraberliktir. Bunun en güzel örneğini cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekip arkadaşları verdi. Bugün gelinen nokta itibariyle  partimizi ve ülkemizi gelişmiş medeniyetler seviyesine getirdiğini gördük.

 Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yola çıkmış her biri kendini ispatlamış dava arkadaşlarının birlik ve beraberliği teşkilatların bütün kademelerinde çalışanlar için birer örnektir .

        Çünkü başarı ekip işidir,kadro işidir. şahıs olarak çok başarılı bulduğumuz partimizle gönül bağını koparmış olan kimi arkadaşlarımız davamızı anlayabilselerdi başarılarını gittikleri yerlerde de gösterirlerdi. Bakın şimdi ne o insanların ne adı var nede o insanlar ayrıldığında onları avucunu ovarak karşılayanlar, çünkü başarı şahısların değil kadroların birlik ve beraberliğinden gelir. Birlik ve beraberlik olmadığı sürece o toplumda düzen ve birliktelik beklenmez ve kısa sürede yıkılmaya yüz tutar. Çünkü iç karışıklık meydana gelecek ve insanlar birbiri ile çatışmaya girecektir. Oysa birlik ve beraberlik olduğu sürece o topluma karşı hiçbir güç karşı koyamaz.

 Bizler Akparti kadroları olarak bugünlere  nasıl birlik ve beraberlik içinde geldiysek  bundan sonrada aynen bugün bu salonda gördüğümüz gibi Ak partiyi 2023 ve 2053 hedeflerine taşıyacağız.

Ak parti çekmeköy ailesi,  ilçe yönetimimiz, Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız, Meclis üyelerimiz ,Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleriyle beraber  her alanda verdiğimiz büyük mücadeleler  sonucu çekmeköyü akpartinin kalesi yaptık. Şimdi de kalemizi aldığımız gibi 2023  ve 2053 lere taşımalıyız.Sakın ha görev yerlerimizi terk  etmeyelim,rehavete kapılmayalım. Biz cok güçlüyüz bize bir şey olmaz demeyelim.İnsanın en zayıf olduğu an kendini en güçlü hissettiği andır. Unutmayın ki çok büyük imparatorluklar birer birer o küçük   kalelerini kaybederek tarihin tozlu sayfalarında kayboldu. İşte bizleri böyle bir durumdan koruyacak en önemli unsur  Partimize ,liderimize  ve bütün kadrolarımıza olan inancımızdır.

        Değerli teşkilat mensupları  malumunuz bir kongre sürecine daha giriyoruz,

 Ak parti Aidiyetini  göstereceğimiz bir imtihandan daha geçiyoruz. Daha önceleri olduğu gibi bu imtihandan da alnımızın akıyla çıkacağız. Teşkilatımın bütünlüğünden hiçbir endişem yok bir çınar ağacı gibi kökleri sağlam ve güçlüdür. Hiçbir fitneye ve parçalanmaya fırsat vermeyeceğiz.

 30 MART yerel seçimlerinden sonra ilimizin oluru ve genel merkezimizin atamasıyla ilçe başkanlığı görevimize başladık ve hamd olsun bugün bu salondaki siz değerli teşkilat mensuplarımızla beraber üzerimize düşen   bütün görevleri eksiksiz yerine getirdik.Bu  kutsal ve onurlu  görevi bugüne kadar sizlerle beraber nasıl yerine getirdiysek bundan sonrada yine sizlerle beraber yükleneceğiz.

 Bizler Ak Parti Kadroları olarak daima BİR OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, bu duygu ve düşüncelerle hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor en derin  saygı ve sevgilerimi sunuyorum sağolun varolun. Dedi.



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI