Adamın biri ?Komünist başkan? diye neden gündem yapılıyor?

1.05.2019 11:50:13

Adamın biri ?Komünist başkan? diye neden gündem yapılıyor?

 Masonların elindeki medyanın gazına o kadar çok geliyoruz ki, kullanacağımız kavramları bile onlar belirliyor haberimiz olmuyor.

   Tunceli´de belediye başkanlığına bağımsız olarak giren bir adam belediye başkanlığını kazanmış. Şahıs ?komünist? olmakla maruf ve övünen birisymiş.

   Peki ne olmuş komünist ise? Yani bu niye gündem olsun ki?

   Adamın inancı bu şekildeyse neden inancıyla gündeme geliyor? Komünist parti bile var. Kimse onlardan bahsetmiyor. Bu seçilen adamın da onlarla bağı yok. Ama tek başına komünist olması devamlı gündem yapılıyor. Neden?

   Öyle ya! Bir başka belediye başkanına ?kapitalist başkan? diyen var mı? Ya da ?sunni, şii, alevi? gibi ünvan alan var mı? Yok.

   Bu adam neden komünistliği ile gündeme geliyor? Özellikle vurgulanıyor? Ve ?örnek? gösterilmeye çalışılıyor?

TEZ ANTİ TEZ

   Daha önce de farklı sebeplerle ifade ettiğimiz husus şudur ki, Şeytan, yeryüzünde İslami sistemin hakim olmaması için çırpınır. Bunun için yeryüzünde iki gücü karşı karşıya getirir. Biri kapitalizm diğeri ise komünizmdir.

   Birisi tez olduğunda diğeri anti tezdir. Yani birbirlerine alternatif olarak lanse edilirler.

    Bu şu demektir: Emperyalizm kanınızı, iliğinizi emdi ve sizi sömürdü m? O zaman alternatifiniz komünizmdir. Yani emperyalizm yok ise komünizm var. Başka bir sistem aramayın.

   Bakın mesela Kaddafi döneminde Libya gibi halkı Müslüman olan ülkeye bile emperyalizm girememiş ama İslam nizamı yerine Sosyalist düzen hakim olmuştur.

   Komünist ülkelerin örnekleri de önümüzdedir. Yıkılan sistemin yerine hemen emperyal sistem hakim olmaktadır. 

   Halbuki insanlığa saadet ve huzur getirecek tek nizam İslam nizamıdır ki dünya bunu 600 yıl net bir şekilde tecrübe etmiştir. Hiçbir millet mazlum konumuna düşmemiş, herkesi hakkı verilmiş, adalet yeryüzüne hakim olmuştur.

   Şeytan, insanlığın aklından ve hatta aklının ucundan İslami nizam geçmesin diye her ikisini birbirine alternatif olarak sunmaktadır. Birisi sağ diğeri sol koludur.

CİLALA PARLAT

   Bu sebeple mason medya birisini veya birilerini bu konuda allar pullar ve yaldızlar. Adam şahsiyetiyle değil fikriyatıyla gündeme ge(tiri)lir.

   Dolayısıyla dikkat etmeli, medyanın gazına gelmemeli ve insanları da uyarmalıyız?

www.ihvanlar.net



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki