2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK DERS ZİLİ ÇALDI

21.09.2016 11:49:11

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Ali Kuşçu İlköğretim Okulu´nda yapılan törenle gerçekleşti.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy´de de coşkuyla açıldı. Ali Kuşçu İlköğretim Okulu´nda gerçekleşen eğitim öğretim yılı açılış programına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kılıç, Milli Eğitim Şube müdürleri öğrenciler ve velileri katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan program öğrenci konuşmaları ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Öğrenciler okudukları şiirler ve hazırladıkları folklor gösterileri ile alanda bulunan davetlilerden alkış aldı. Okulun 4. sınıfında bulunan öğrenciler eğitim hayatına başlayan öğrencilere çiçek vererek hoş geldiniz dediler.

 

 

Alanda bulunan öğrenciler ve ailelerinin heyecanını paylaşan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin ? Yeni eğitim öğretim dönemi öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerimize başta olmak üzere herkese hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, başarılarla dolu bir eğitim dönemi geçirmenizi diliyorum. Çekmeköy Belediyesi olarak eğitme verdiğimiz destek devam edecek. Bu yola çıkarken hedef olarak belirlediğimiz gibi Çekmeköy´ü bir eğitim vadisi haline getireceğiz,? dedi.

 

 

Eğitim Öğretim yılının ilk zilini Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş birlikte çaldılar.

 

 

Programda Çekmeköy Belediyesi´nin desteğiyle hazırlanan 15 Temmuz Milli Direnişi konulu fotoğraf ve karikatür sergisi de gezildi.

 

İlçe protokolü açılış programının ardından Çekmeköy Belediyesi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü´ne tahsis edilen ve bu yıl himzet vermeye başlayan Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu´nda incelemerde bulundu. 

 

 

 

 

 

  •  



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki