238 ŞEHİT ANISINA FİDAN DİKİLDİ

4.08.2016 10:39:07

Çekmeköy Belediyesi ve AK Parti Çekmeköy Kadın Kolları 238 şehidin anısına fidan dikti.

Çekmeköy´de 15 Temmuz´da darbe girişimi sonrası şehit olan 238 vatandaşın anısına fidan dikimi gerçekleşti. Şile yolu Ümraniye güzergahı üzerinde ki fidanlığa birde anıt dikildi. Anıtta ay yıldızın gölgesinde 238 şehidin isimleri yer alıyor. Her bir fidana şehitlerin isimleri verilirken fidan dikimine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy ilçe Başkanı Salih Kırıcı, AK Parti Çekmeköy Kadın Kolları Başkanı Keziban Aşık Şehit Onur Ensar Ayanoğlu´nun babası İhsan Ayanoğlu, Gaziler Recep Ünlü ile Ahmet Tanış katıldı.

 

 

Programda konuşan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ? Bugün ilçemizde böyle anlamlı bir tören vesilesi ile bir araya geldik. Şehit yakını olarak aramıza katılan büyüğümüzden Allah razı olsun. Bir oğlunu şehit verdi. Diğer evladı yaralı, gelini Merve´de kötüydü ama iyiye gidiyor. Geçen gün konuştum Kur´an okuyorum imanımız var, biz bu memleket için şehit verdik imanımız var ne gerekiyorsa onu yaptık dedi. Şehitlerimiz kalbimizde çok şükür unutmayacağız , adlarını yaşatacağız değerli belediye başkanımız ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığımızla birlikte çok anlamlı bir törende bir araya geldik. Ben kendilerine bu proje için teşekkür ediyorum, ? dedi.

 

 

Konuşmasına başlamadan önce alanda bulunan herkes adına şehit babası İhsan Ayanoğlu´nun elini öpen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz: ?Şehit babamızın yanındayım tüm şehitlere Allah´tan rahmet diliyorum. Tüm gazilerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum. Bizlerde Çekmeköy Belediyesi olarak birçok etkinliğin yanında bugün istedik ki her bir şehidimiz için bir ağaç dikelim onların isimlerini verelim.  Bir de anıt olarak yapalım ki buradan geçen kardeşlerimiz o şehitlerin şefaatine nail olabilmek için, kendileri için o şehitlerimize bir Fatiha okusun. Onları unutmayalım, unutturmayalım. Ve bundan sonraki süreçte de şehitlerimiz için yapacağımız kurumlara önemli yerlere onların isimlerini verebilmek için çaba sarf edeceğiz.  Çünkü bizler bugün bu tarz etkinliklerde, bu tarz yerlerde olabiliyorsak bunu başta o şehitlerimize borçluyuz. Bütün hanım kardeşlerimizden, genç kardeşlerimizden, siyasi partilerimizden Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim bir daha terör, FETÖ terör örgütü gibi örgütlerle bu ülkemizi imtihan etmesin? dedi.

 

Şehit Onur Ensar Ayanoğlu´nun babası İhsan Ayanoğlu: ?Ben gururluyum. Bir oğlumu şehit verdim. Öbür oğlum Allah´ın izniyle düzeldi. İki tane daha evladım var. Ben de başlarında babası olarak eğer bir daha da böyle bir müdahale gerekiyorsa ben hazırım.  Yeter ki bu millet birbirine sarılsın. Bu gazi millet, bu yüce millet o gece Boğaziçi köprüsünde ve diğer alanlarda canlı olarak dünyaya Türk milletine zoraki bir şey yaptırılmayacağını gösterdi? dedi.

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı