3. Uluslararası Kısa Film yarışması

22.01.2018 01:52:22

3. Uluslararası Kısa Film yarışması

Uluslararası arenada büyük ilgi gören ve geçtiğimiz iki tanesi Cumhurbaşkanlığı himayelerine alınan Çekmeköy Belediyesi´nin Uluslararası Kısa Film Yarışması´nın üçüncüsü için çalışmalar başladı. Bu yıl komşuluk teması ile yapılacak yarışmanın jüri üyeleri de belli oldu.

Ön seçici kurul ve jüri üyeleri, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ın ev sahipliğinde İspinoz Sosyal Tesisleri´nde yapılan toplantıda bir araya geldi. Projenin yol haritasının şekillendirildiği toplantıya; Ferhat Eşsiz, Adnan Erdoğan, Ahmet İmamoviç, Mihriban Zeki, Betül Soysal Bozdoğan,  Burak Hakkı katıldı.

 

 Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, éÇekmeköy çok şükür hala komşuluk ilişkilerin devam ettiği bir ilçe. Bizim hala elinde tencereyle cenaze evine koşan, birbirine anahtar bırakan komşularımız var. Bir şehrin sadece ekonomik olarak değil sosyolojik olarak da gelişimini sağlamak bizim görevimiz. Biz de bu bilinçle hareket ediyor; mevcut yapıyı korumaya çalışıyor, kaybolduğunu gördüğümüz noktaları da yeniden diriltmeye çalışıyoruz. Hz Muhammed´in ümmetleri olarak Komşusu açken tok yatan bizden değildir Hadisi Şerif´ini hiçbir zaman unutmayan bir milletiz. Sadece birey olarak değil devlet olarak da komşularımıza el uzatıyoruz. Bu yıl bu olgunun sinemacıların gözünden yansımasını almak ve kaybolmaya yüz tutan bazı duyguları gün yüzüne çıkarmayı hedefledik.?

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki