ABD`den şok iddia: Putin ölüyor!

29.10.2014 08:59:12

Amerikan New York Post Gazetesi’nin haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kansere yakalandı.

Yazın konulan teşhise göre Putin pankreas ya da omurilik kanseri. Üstelik kanser türü oldukça agresif. Doktorlara göre, bu tür kansere yakalanan hastaların yaşama şansları sadece yüzde 8.

Amerikan gazetesi, Putin’in Almanya’nın Dresdner kentindeki bir doktora başvurduğunu yazdı. Rusya’nın güçlü lideri Putin’in, 84 yaşındaki kanser uzmanı doktoru ile KGB’de görevliyken, Doğu Almanya’da tanıştığı söyleniyor. Doktorun Putin’e kasları güçlendiren steroid iğnesi enjekte ettiği belirtildi.

SPORTMEN LİDER

Zaman zaman yüzerken, balık avlarken kaslı üstsüz fotoğrafları yayımlanan ve sportmen yanını sergilemeye özen gösteren Rus liderin, 7 Ekim’deki 62. yaş gününü 15 yıl sonra ilk kez kutlaması ilginç karşılanmıştı.

Siyasete hiç ara vermeyip tatil yapmayan Putin, doğum gününü yerleşim merkezlerinden yüzlerce kilometre uzaklıktaki Sibirya’da bulunan Tayga Ormanları’nda geçirmişti.

`3 YIL ÖMRÜ KALDI`

ABD’li yazar Richard Johnson da Putin’le ilgili biyografisinde, ``Putin’in 3 yıl ömrü kaldı. O ülkesinin sınırlarını genişleterek, öldüğünde bir kahraman olarak anılmak istiyor`` dedi.

`AGRESİF POLİTİKALARI HASTALIĞINDAN KAYNAKLANIYOR`

Polonya’daki Fakt Gazetesi ise daha da ileriye giderek, ``Kremlin şefinin agresif dış politikaları hastalığından kaynaklanıyor. Aldığı ağır ilaçlar buna bir etken`` ifadesine yer verdi.

Kaynak : HaberTürk



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı