Ağır yaralı astsubay şehit oldu

30.10.2014 09:00:08

DİYARBAKIR`da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yaptığı sırada maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Astsubay Nejdet Aydoğdu şehit oldu. 25 yaşındaki Astsubay Aydoğdu`nun, kaldırıldığı Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi

Diyarbakır`da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yapan Astsubay Nejdet Aydoğdu, maskeli 2 teröristin silahlı saldırısına uğradı. Hava Üstçavuş Aydoğdu`ya kalleşçe arkadan yaklaşan hainler başına ateş ederek astsubayı ağır yaralayıp, kaçtı.

Acı haber gece yarısı geldi

Olay, Diyarbakır`ın merkez Bağlar İlçesi Körhat Caddesi üzerinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarında dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır 8`inci Ana Jet Üssü Komutanlığı`nda görevli Hv. Astsb. Üçvş. Nejdet Aydoğdu eşi ile birlikte pazarda alışveriş yaparken, arkadan yaklaşan ve yüzleri maske ile kapalı 2 teröristin silahlı saldırısına uğradı. Teröristlerin başına silahla ateş açtığı Aydoğdu, ağır yaralanmıştı. Aydoğdu`nun şehit olduğu haberi gece yarısı geldi

Hayata döndürülmüştü

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırılan Aydoğdu yoğun bakıma alındı. Önce şehit düştüğü haberi gelen Aydoğdu`nun daha sonra kalp masajıyla yaşama döndürüldüğü açıklandı. Üstçavuş Necdet Aydoğdu`nun sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Bu arada polis, teröristleri yakalamak için kapsamlı operasyon başlattı. Bölgeye çok sayıda Özel Harakat timi sevk edildi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki