AHMET POYRAZ´IN USTALIK DÖNEMİ

1.04.2019 17:31:02

Çekmeköylüler tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen Ahmet Poyraz´ın ustalık dönemi mesaisi başladı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ın 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde üçüncü kez belediye başkanı seçilmesinin ardından, ilk iş gününde mesai arkadaşları tarafından güllerle karşılandı. Ustalık dönemin hayırlı olsun diye karşılanan Başkan Ahmet Poyraz, mesai arkadaşlarına emekleri için teşekkür ederek şunları söyledi: ?Seçimi kazanmak, başkan olmak büyük bir sınav. Başkan olmak kolay, önemli olan bu sınavı geçebilmek. İnsanlar bizlere güveniyor ve eskilerin deyimiyle şehrin emini olarak mallarını, mülklerini emanet ediyorlar. Bizler üstlendiğimiz bu sorumluluğun hakkını verebiliyorsak sınavı geçebiliriz demektir. Elhamdülillah, üçüncü kez bu görevi bize layık gören Çekmeköylüler´e daha çok çalışıp hizmet edeceğiz. Bizim çalışmamızdaki samimiyeti gören hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz, bu defa CHP´li kardeşlerimizden de bize oy geldi. İşte bu gönülde çalışmamızın karşılığıdır, ?dedi.

Bu zorlu yolculukta yol arkadaşlarının önemli olduğunu söyleyen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ?Bana Başkan olduğum için değil, Ahmet Poyraz olarak yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarıma, canı gönülden çalışan personelime çok teşekkür ediyorum. Bize siyaseten yakınlaşma değil, gerçek sevgi ile bağlılık yeter,?dedi.

Duygusal Anlar

Başkan Poyraz, 20 yıldır birlikte siyaset yaptığı ve iki dönem Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcılığını yapan Şenol Çetin´e teşekkür ederken duygusal anlar yaşandı. Başkan Poyraz, ?İlçe başkanlığım döneminde, ilçe başkan yardımcısı olarak yola koyulduğumuz Şenol Ağabey´ime destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında da ailesi ve sevdikleriyle sağlıklı, uzun, ömürler diliyor, her zaman desteğini bekliyorum,? dedi.

Bu dönem meclis üyesi adayı olmayarak siyasete ara veren Şenol Çetin de konuşmasında mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

 

Başkan Poyraz, ekibi tarafından hazırlanan pastayı kestikten sonra üçüncü dönemin ilk mesaisini yaptı.

 

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki