AKŞENER´DEN TUHAF İFADE

23.03.2021 17:40:33

AKŞENER´DEN TUHAF İFADE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türk aile yapısını bozan ve LGBT sapkınlığını meşrulaştıran İstanbul Sözleşmesi´ne karşı çıkanlara "çarpık zihniyetli azınlık" dedi.

 

Kürsüye üzerinde mor bir ceketle çıkan Akşener, sözleşmeden dolayı Cumhurbaşkanını eleştirirken "Sırf çarpık zihniyetli bir azınlığı şirin görüneceğim diye Türkiye´de şiddet gören, istismar edilen, tacize, tecavüze uğrayan kadınlarımızın, çocuklarımızın güvenliğini kutsal aile yapımızı kurban ediyor. İşin özü işte budur. Üzerinde uzun uzun tartışmanın anlamı yok. Şu madde şu anlama gelir, bu madde şöyle sakıncalıdır gibi hamasi ve samimiyetsiz tartışmalara gerek yok. İstanbul Sözleşmesi´nin hedefi belli. Kadınları, çocukları ve aileyi koruyup kollamak. Bu kadar net. Ya kadınları korumayı seçeceksiniz ya da kadın katillerine cesaret vereceksiniz" dedi.

İstanbul Sözleşmesinin aileyi koruduğunu savunan İYİ Parti lideri Türkiye´de sanki küçük çocuklar evlendiriliyormuş gibi "Birkaç oy uğruna çocuklarımızı korumayı değil, 7 yaşındaki kızlarımızı evlendirmeyi seçtiler" şeklinde çarpıtılmış, abartılı bir ifade kullandı.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki