Ali Sülük ?Yaşanabilir cadde ve sokaklar oluşturacağız?

21.02.2019 00:18:43

Ali Sülük ?Yaşanabilir cadde ve sokaklar oluşturacağız?

İskilip MHP Belediye Başkan Adayı Ali Sülük, belediye başkanı olması durumunda İskilip için ortaya koyacağı projelerini anlatmaya devam ediyor. Kimi zaman esnaf ziyaretinde, kimi zaman ev ziyaretinde, kimi zaman hasta ziyaretinde vatandaşlarla bir araya... 

İskilip MHP Belediye Başkan Adayı Ali Sülük, belediye başkanı olması durumunda İskilip için ortaya koyacağı projelerini anlatmaya devam ediyor. Kimi zaman esnaf ziyaretinde, kimi zaman ev ziyaretinde, kimi zaman hasta ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen başkan adayı Sülük, sosyal medya mecralarında en profesyonel şekilde kendini göstermesi ile de dikkat çekiyor. MHP başkan adayı tüm paylaşımlarına dikkatle bakma ihtiyacı hissettiriyor. Kimi görsel güzellikten, kimi içeriğin sıcaklığından. Çalışmalar amacına ulaşıyor.

Kamu ve özel sektörü bir araya getireceklerini aktaran Sülük, esnafın yüzünü güldüreceklerini belirtti. İskilip´e yeni bir imaj kazandıracaklarını da ifade eden Sülük, geleneksel mimari ile modern çizgileri sentezleyerek bina cephe çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile yaşanabilir cadde ve sokaklar oluşturacaklarını söyledi.  

KAMU VE ÖZEL SEKTÖRÜ BİR ARAYA GETİRECEĞİZ

İskilip ekonomisine en üst düzeyde katkının sağlanması için kamu ve özel sektörü bir araya getirerek ortak aklı harekete geçirmek suretiyle İskilip´i ekonomik cazibe merkezi de yapacak projeleri beraber konuşarak, hayata geçireceğiz.

İSKİLİP´E YENİ BİR İMAJ KAZANDIRACAĞIZ

İskilip´e yeni bir imaj kazandıracak, geleneksel mimari ile modern çizgileri sentezleyen bina cephe çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile yaşanabilir caddeler oluşturarak hemşehrilerimizin ve esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. İskilip halkının modern yaşam alanlarına kavuşmasını sağlayacak projelerimizin önemli bir unsuru olan, Kapalı Pazar Alanları projesi ile esnafımıza hak ettiği çalışma mekânlarını sunarken, ilçe sakinlerimizin yaz-kış her türlü altyapıya sahip, sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmelerini sağlayacağız. Hemşehrilerimizin pazar alışverişlerini daha keyifli hale getireceğiz.

BELEDİYEM BENİMLE

Vatandaşlarımızın sorun ya da ihtiyaçlarının takibini yapmak ve gerekli tedbirlerin ilk elden gözlemini sağlamak amacıyla ?Belediyem Benimle´ projesini hayata geçireceğiz. Mahalleleri tek tek gezerek vatandaşların kapılarını çalacak olan ?Belediyem Benimle´ ekibi, başta belediyemizden yardım talep eden vatandaşlarımız olmak üzere, ziyaret ettikleri evlerdeki vatandaşlarımızın öncelikle ekonomik ve sosyal hayat standartları ile ilgili bir değerlendirme yapacak. Yapılandeğerlendirmenin ardından ihtiyaç sahibi ailelere başta erzak olmak üzere, ihtiyacına göre ev eşyası, giyecek, yakacak, kırtasiye, medikal malzeme ve kira yardımı gibi pek çok farklı konuda yardımcı olacak. Ayrıca, belediyemizin görev alanı dışında kalan konularda da vatandaşlarımızı bilgilendirilerek ilgili kurumlara ulaşmasına ve hızla destek almalarına yardımcı olacağız.

HAYVAN SEVGİSİNİ YAYGINLAŞTIRMAYI GAYE EDİNECEĞİZ

Hayvan sevgisini çocuklarımıza ve toplumumuzun tüm kesimlerine yaygınlaştırmayı gaye edineceğiz. Bütün sokak hayvanları için gereken barınma ve yiyecek temini devamlı olarak sağlanacak. Ayrıca Sokak hayvanlarının beslenilmesi amacıyla Veteriner İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince ?Sokak Hayvanlarını Beslenme Alanı? kurulacak.

İSTİHDAMIN GELİŞTİRİLMESİNE KATKIDA BULUNACAĞIZ

Yerel dinamikler ekonomik kalkınmanın ve bölgesel gelişmenin itici gücüdür. Günümüzde yerelin küresel düzeyde üstlendiği ekonomik ve siyasi rol, onu bir kalkınma aktörü haline getirmiştir. Bölgesel organizasyonun vizyon oluşturarak bölge içinde yönetimdeki eş güdümü sağlamada, bölge dışında ve bölgeler arası rekabette söz sahibi olmada üstlenebileceği yönlendirici rolü önem kazanmıştır. Yerel kaynakları ve ihtiyaçları iyi bilen yerel yönetimler, bulundukları bölgedeki bireysel girişimlerin ve sanayi organizasyonların oluşturulmasında ve geliştirilmesinde etkilidir.

PROJE OFİSİ

Belediye Bünyesinde proje ofisi kuracağız. Ofisimiz sayesinde hemşehrilerimize Avrupa Birliği ve yerel fonların tanıtımı yapılacak, proje hazırlamaları konusunda yardımcı olacağız. İskilip´te, gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, yönetmek, değerlendirmek ve geliştirmek, aynı zamanda gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için eğitsel çalışmalar yapmak amacıyla gençlik merkezi kuracağız. İskilip Kalesine seyir terası inşa edeceğiz. Ayrıca İskilip Kalesine yapacağımız diğer projelerle vatandaşlarımızın sosyal isteklerine karşılık vereceğiz. 

 

Kaynak:www.iskilipgundem.com

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı