ANADOLU´DAN ONLARCA BASIN TEMSİLCİSİ AYGAD´LA ÇEKMEKÖY´DE

28.06.2020 17:49:36

ANADOLU´DAN ONLARCA BASIN TEMSİLCİSİ AYGAD´LA ÇEKMEKÖY´DE

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği´nin (AYGAD) Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte düzenlediği ?Kültür ve Sanat Gazeteciliği Eğitim Programı´ kapsamında 4 günlük İstanbul gezisi yapan Anadolu´nun çeşitli illerindeki basın kuruluşu temsilcileri Çekmeköy Belediyesi´nin misafiri oldu.

Proje kapsamında yerelde ve ulusal görev yapan gazeteciler; Pendik, Sultanbeyli, Üsküdar, Ümraniye, İstanbul Valiliği ve Şile´den sonra Çekmeköy´de misafir edildi. Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı tarafından akşam yemeğinde ağırlanan misafirlere, Çekmeköy´ün yakın tarihi anlatıldı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emrah Arslan ile basın büro ekibi de gecede yerel basın temsilcileriyle bir araya gelip sohbet etti.

AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ´ın açılış konuşması ile başlayan gecede projenin amacı ve yerel basın sektörüne ilişkin bilgiler paylaşıldı. Başkan Ahmet Işıkdağ, ?Bizleri bu akşam Çekmeköy´de ağırladığınız için teşekkür ederim? dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı da Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ın selamlarını ilettiği gecede yaptığı konuşmada Çekmeköy´ün son 12 yılda gösterdiği gelişim sürecini anlattı. Eğitim Vadisi Çekmeköy´ün model ve modern bir kent olduğunu kaydeden Sırmacı, ?Çekmeköy 4 beldenin birleşiminden oluşmuş, yeşil doğası, tarihi kökleri ve eşsiz güzellikleriyle gezilip görülmesi gereken bir şehir. Bu akşam siz değerli basın mensuplarımızı Çekmeköy´de ağırlamak bizler için mutluluk verici? diye konuştu.

Kültür ve sanat alanında yaptıkları faaliyetleri de anlatan Sırmacı, ?Halkımızla birlikte kurduğumuz bu kenti yine halkımızla birlikte yönetiyoruz? şeklinde konuştu.

Program daha sonra Çekmeköy Belediyesi hizmetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterimiyle devam etti.

 

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki