Gaziantep-Birecik Otoyolu´nun Nizip-Kilis kavşaklarında üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Mekece-Bilecik-Bozüyük yolundaki Ertuğrulgazi ve Osmangazi tünellerinin Mekece-Bozüyük yönündeki tüpleri bakım, onarım ve yenileme çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapatıldı. Burada ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

Söğüt-Kızılcadağ-Korkuteli yolunun 19-35. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sivrihisar-Polatlı yolunun 17-20. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle Polatlı-Sivrihisar yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Konya-Ereğli yolunun 2-5. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü yapılıyor.

Bingöl-Muş yolunun 32-36 ile Selçuk-Aydın yolunun 0-3. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Yusufeli-Uzundere-Erzurum yolunun 12-13. kilometrelerinde (Pirinkayalar Geçidi) bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.