Anlamlı ziyaret...

16.09.2020 07:51:48

Anlamlı ziyaret...

Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın ,19 Eylül Gaziler günü öncesinde  derneğimize yapmış oldukları duygu ve vefa yüklü nazik ziyaretlerinden mutlu olduk, onur duyduk.

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdürümüz sayın Arzu GÜR hanımefendi beraberinde İl Müdür yardımcısı sayın Şemseddin YALÇIN beyefendi ile birlikte  derneğimizi ziyaret ederek ,Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız sayın Zehra Zümrüt SELÇUK hanımefendinin Gaziler Günü ile ilgili sevgi ve selamlarını ileterek ,günümüzü kutladılar ve Bakanlığımızın bizce manevi değeri çok yüksek olan hediyelerini verdiler.

Aile ortamı ve sıcaklığı içinde geçen ziyaret esnasında sayın İl müdürümüze derneğimizde yapmakta olduğumuz tadilat çalışmaları hakkında bilgiler verdik.

İl Müdürümüz sayın Arzu GÜR hanımefendi kendilerini ağırladığımız derneğimizin toplantı salonunda bulunan şehitler köşemizden son derece etkilendiği belirterek , çalışmalarımızı yakından takip ettiklerini ve her zaman yanımızda olduklarını ifade ettiler. Günün sürprizi  ise Aile, Çalışmalar ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Genel Müdürü sayın Selim Çelenk beyefendi Ankara´dan, İl müdürümüz sayın Arzu GÜR hanımefendinin telefonundan görüntülü olarak canlı bağlanarak tüm şehit ailelerimize , gazilerimize sevgi ve selamlarını ileterek Gazilerimizin  gaziler gününü kutladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi olarak , varlıklarını ve desteklerini her zaman yanımızda hissetmekten güç ve moral aldığımız ,  Bakanımız sayın Zehra Zümrüt SELÇUK hanımefendiye , Genel Müdürümüz sayın Selim ÇELENK beyefendiye ,İl Müdürümüz sayın Arzu GÜR hanımefendiye, il Müdür yardımcımız Şemseddin YALÇIN beyefendiye ve Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın tüm birimlerine 

şahsım , yönetim kurulum ve tüm üyelerimiz adına şükran duygularımızla sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyorum.

 

Oktay KAYA 

Başkan



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki