Temiz Siyaset

24.04.2014 19:44:51

Temiz Siyaset

Temiz Siyaset

30 Mart seçimleri geride kaldı fakat tartışmaları hala devam ediyor. Biz bu seçimde şunu iyice gördük ki; halk yalana dolana itibar etmiyor. Bu seçimde vatandaş hayali konuşanları kirli siyaset üzerinden prim yapmaya çalışanları tavsiye etti.

Bu görüntüden hala ders almayan bazı siyasetçiler hala ne hikmetse çamur siyasetine devam etmeye kararlılar. Anlaşılan o ki bunlar kendilerini iyice bitirme yolunda son sürat devam etmekteler.

Elbet kimsenin gidişatına karışmak gibi bir haddimiz olamaz. Lakin vatandaşı kimsenin enayi yerine koymasına da gönlüm razı olmaz. Hâlbuki dürüstlüğün insana kazanımlarının çokluğunu bilselerdi asla dürüstlükten vaz geçmezlerdi. Bunların ki hani halk arasında bir tabir vardır ya, ?her şeye maydanoz olma? gibi İşte bunların ki de bu hesap her şeye maydanoz olmayı çok seviyorlar. Bu yüzden itici bir hal alıyorlar.

Hâlbuki akıllı insanların yapacakları en büyük iş kendilerini sevdirmek için çaba harcamaları değil mi? Aman bizden nefret etsinler diye elimizden geleni yapıyoruz. Bugün gördüğümüz tablo maalesef bu siyasilerimizin halk nazarında kendilerini on para değerine düşürmeleri kendi dilleri ve kendi yüzlerindendir. Çünkü halka rağmen siyaset olmaz. Halkın gene değerlerine saygısı olmayan halkın inançları ile alay edenler milletten ters cevap almaları gayet normaldir. Bizden hatırlatması..



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki