SANCAKTEPE BELEDİYESİ ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANDI

14.04.2011 11:51:00

SANCAKTEPE BELEDİYESİ ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANDI

 

Çanakkale Zaferinin 96.yıldönümü ve şehitler günü Sancaktepe?de çeşitli anma ve etkinliklerle kutlandı.

 

Anma ve kutlama programına Sancaktepe kaymakamı Necmettin Kalkan, Belediye Başkanı İsmail Erdem, Garnizon komutanı Salih Ulusoy, Emniyet müdürü Adem Öztürk, Milli eğitim müdürü İsmail Gülpınar, Muharip gazi derneği üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Günün anlam ve önemine değinildi. Program konuşmalarla sona erdi.

 

Samandıra kültür merkezinde anlam dolu programa devam edildi. Konuşmacı olarak söz alan Başkan İsmail Erdem ?Tarihin altın sayfalarına yazılan bu ender görülmemiş zaferi unutmayacağız, unutturmayacağız dedi.?Çanakkale geçilmez? dedirten tüm şehitlerimizi, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle anıyorum şeklinde konuştu.

 

Tarihçi yazar Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil; ?Çanakkale Zaferi, tarihte eşine az rastlanır en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Bu zafer milletimizin tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, fedakârca, canı pahasına vatan topraklarını düşman işgalinden koruduğunu göstermesi bakımından insanlık tarihine mal olmuştur.?vurgusunu ifade etti.

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki