AKPARTİ İLÇE BAŞKANINDAN BASINA KAHVALTI

14.04.2011 14:04:08

AKPARTİ İLÇE BAŞKANINDAN BASINA KAHVALTI

 

Ak parti Üsküdar ilçe başkanı Sinan Aktaş ve Parti tanıtım medya başkanı Ömer Hayal tarafından 14.04.2011 tarihinde Üsküdar Kâtibim Restoran?ta, yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı düzenledi.

Yaklaşan seçimler sebebiyle partisinin düşüncelerini yerel basınla paylaşan İlçe başkanı, yerel basının Halka ulaşmada ki en güvenilir yol olduğuna değinerek seçimle ilgili partilerinin çalışmalarını ve bakış açısını şu şekilde anlattı.

?Partisinde, milletvekili listelerini oluşturan iradeye saygı duyulması gerekir. 

?Ben varsam her şey olur, ben yoksam hiçbir şey olmaz anlayışının partimizde yeri yoktur.

?Yeni anayasa çalışmalarının yeni isimlerle olacağı sevindirici bir gelişmedir. Siyaset yapanın illa milletvekili olması gerekmez. Halka hizmetin pek çok yolu partimizde mevcuttur.

?Milletvekili işi bir meslek değildir. Ama bu işin meslek haline gelmemesi için önce partimizden başlamak gerekiyordu. Biz bu işin öncüsü olduk. 25?30 yıl bu işi meslek haline getirenler vardı.

?Partimiz demokrasi konusunda çıtayı yükseltmiştir. Bu konuda çok önemli başarılar elde edilmiştir. Anayasa oylamalarında baskılara boyun eğmedik. Partimizde dik duran, eğilmeyen, bükülmeyen insanların varlığıyla bu hedeflere ulaşılmıştır. Üstünlerin hukukundan, Hukukun üstünlüğüne geçtik. Ayrıcalıklı gruplara ve dokunulmaz denilenlere bu dönemde dokunduk.

?Biz fikir üreten bir partiyiz. Fikirlerle ilgili yollar partimizde her zaman açıktır.

?Seçim çalışmalarına nereden nereye geldik anlamında ev sohbetleriyle, kanaat önderleriyle, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaret edilerek başlanılmıştır. Bütün faaliyetlerimizi iki kat arttırıyoruz.

?Seçmen kütüklerinin güncellemelerine önemle katkı yaptık. Ayrıca halkımızın kendisini listelerde kontrol ettiğini müşahede ettik. Halkımızın bu işe ne kadar önem verdiğinin işaretidir. Bizler içinde sevindirici bir gelişmedir.

?Ülkemiz için atılan adımları halkımız karşılıksız bırakmayacaktır. İcraatlarımız halkımızın gözünden kaçmıyor. Basiretle bilinçlenerek adımlarımızı attığımızı görmekte bu da bizi daha fazla çalışmaya teşvik etmektedir.

?Seçimde iyi bir noktada olacağımıza inanıyorum. Üsküdar?da üye sayımız istenilen seviyede dir. Üye sayımız seçmen sayımızın % 20 sine tekabül etmektedir. Üsküdar?da günde 80 ila 100 kişi arasında vatandaşımızı partimize üye yapmaktayız.

?Üsküdar ilçe teşkilatı seçimde sahada olacaktır. Diğer partilere de başarılar dilerim. Bizler onlara göstereceğimiz tahammülü, onlarında bizlere göstermesini istiyorum. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Tahriklere de kapılmayacağız. Ama tehditlere de pabuç bırakmayacağız. Emniyet kuvvetlerimizle beraber hareket edeceğiz. Hakkımızı kimseye yedirmeyiz. Bu ülkenin yönetimine talip olanların tahammüle sahip olmalarını hatırlatacağız. Kavgadan yana değiliz. Milletimize şanına yakışan bir seçim geçirelim istiyoruz.

?Siyaset yapmak halka hizmettir. Bizi hiç kimse bu yoldan ayıramayacaktır. Bize manide olamayacaktır.

?Mazlumlara sahip çıkan bir Başbakana sadece ülkenin değil, dünyanın da ihtiyacı olduğunu söyleyerek sözlerini bitirdi.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki