ZABITA ÇAY PARTİSİNDE

15.04.2011 07:09:17

ZABITA ÇAY PARTİSİNDE

MALTEPE BELEDİYE?SİNDE GÖREVLİ ZABITA EKİPLERİ, ÇAY PARTİSİ YAPIYOR

     10 Nisan günlerden Pazar, hava güzel 38 plakalı Maltepe Belediyesi Zabıta Ekiplerine ait bir araç Ferhatpaşa yolunda benimde bulunduğum bir köpek eğitim merkezine giriş yaptı. Ekiplerin köpek çiftliğine girişinde akla ilk gelen denetleme için orada bulunduklarıydı, ama arkadaşlar çay içmeye gelmişler?

     Sıkıntılı bir gündü benim için, Köpek Eğitim Merkezi adı altında bir tesis de hayli gergin bir şekilde beklemedeydim. Kendini işletmeci olarak tanıtan bir kendini bilmezin ağzının ucundan çıkacak kelimeleri bekliyordum ve çıktı? Yaptıkları yetmiyormuş gibi, beğenmediyseniz gidebilirsiniz deyiverdi bir anda? O an masada oturan ve resmi kıyafetli zabıta ekiplerine dönerek işletmeden şikayetçi olduğumu ifade ettim. 445 omuz numaralı, kadrolu zabıta memurumuzdan aldığım cevap bir hayli garipti? ? Şikayetinizi bize değil, tarım ve köy işlerine bildiriniz, biz buraya ÇAY İÇMEYE GELDİK?

     0532 304 8* ** numaralı GSM hattından görüşme yaptığım Maltepe Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZDEMİR, ?ilgili memurunun bölgesi haricinde olduğu için yönlendirme yaptığını ifade etti?. Bölgesi haricinde çay içmeye mi gelmiş kahvehanemi burası sorusuna ise ?Niye memurumuz çay içemez mi?? şeklinde cevap verdi.

     Maltepe Zabıta Ekipleri?nin Belediyenin kendilerine tahsis ettiği görev araçları ile çay içmeye çıktıklarını, resmi elbise ile sivil vatandaşa yardım değil, artsilik yaptığı gözler önünde?

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki