HAS PARTİ`DEN ZİYARET

26.04.2011 15:45:33

HAS PARTİ`DEN ZİYARET

Çekmeköy Has Parti`den Yaşanan Haber?e Ziyaret

Halkın Sesi Partisi (HASPARTİ), 12 Haziran Milletvekili seçimleri doğrultusunda gerçekleştirdikleri ziyaretlerini sürdürüyor.
HAS Parti Çekmeköy İlçe başkanı Erdem Koçoğlu, İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Halil Mert ve yönetim kurulu üyeleri, Yaşanan Haber Gazetesini yeni bürosunda ziyaret ederek yayın hayatında başarı dileklerini ilettiler.

 

 

 

Halkımızın bize teveccüh göstereceğine inanıyoruz.

 

Ziyarette HAS Parti İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu, 12 Haziran`da İstanbul?da etkin bir oy alacaklarını ifade etti. HAS Parti İstanbul 1.Bölge milletvekili adayı Halil Mert ise, "Esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin ve memurun durumunu biliyoruz dedi.

 

 

Herkesin geliri neredeyse ipotek altına alınmış.

 

Herkesin gelirinin ipotek altına alındığı bir dönemde vatandaşımızı bankalara bağlayarak hortumlatıyorlar. İnsanımız kredi çekmiş, kredi kartlarından harcamış. Ancak borçlarını bir türlü ödeyemiyor. Maaş günü bankadan maaş almaya gittiğinde, önce kredisini veya kredi kartının borcunu ödüyor. Maaştan geriye hiç bir şey kalmıyor. Halkımızın bize teveccüh göstereceğine inanıyoruz" dedi.

Yaşanan Haber Ekonomik işler koordinatörü Süleyman Kösoğlu, Ziyaretleri için has parti yöneticilerine teşekkür ederek, Seçildikleri takdirde yerel basının Meclisde sorunlarını dile getirmelerini isteyerek kendilerine başarı diledi.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki