HAS PARTİ`DEN BASINA KAHVALTILI TANITIM

28.04.2011 08:45:49

HAS PARTİ`DEN BASINA KAHVALTILI TANITIM

Has Partiden Basına Kahvaltılı Tanıtım

            Has Partinin Çekmeköy İlçe teşkilatı geçtiğimiz gün, milletvekili adaylarını basına kahvaltılı tanıtım toplantısı yaparak tanıttı.

           

            İlçe binasında gerçekleştirilen kahvaltılı tanıtım programına Has Parti ilçe teşkilatı tam kadro katılırken, Milletvekili adaylarının yanı sıra bölgemizde faaliyet gösteren yerel medya mensupları katıldı.

            Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Has Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu ilçe teşkilatının oluşturulmasında izlenen süreç hakkında bilgiler verdi. Bölgemizde herkese ulaşmak amacındayız diyen KOÇOĞLU, kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu ve yaklaşan genel seçime kadar yönetim ve teşkilatlanma adına çalışmalarının durmadan devam edeceğini ifade etti. Koçoğlu "Alternatif ve kucaklayıcı bir siyaset" güdeceklerini ve ayrıca seçime hazır bir duruma geldiklerini de belirtti.

            Has Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu Has Partinin kuruluş felsefesi ve yapacakları siyaset hakkında bilgiler aktardı.

Ayakları Yere Basan Siyaset

            Türkiye?de ciddi bir muhalefet eksikliği olduğunu, bunun eksikliğini milletimizin fark ettiğini, muhalefet boşluğunu Has partiyle dolduracağını iddia etti. Milli değerlerine sadık, ayakları yere basan siyaseti ile partimizin iktidarın alternatifi olacağını söyledi. Koçoğlu "Numan Kurtulmuş?a duyulan sevgi ve teveccüh bizlerin çalışmalarını da daha üst noktalara taşıyor dedi.

            Ülke genelinde kararsız kesimin yaklaşan genel seçimde belirleyici taraf olacağını, genel başkan nazarında halkın gösterdiği teveccüh ve sevginin ise başarılarını artıracağına inandıklarını ifade eden Has Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Erdem Koçoğlu, Milletvekili adaylarını tanıtarak milleti kucaklayan kişilerin seçildiğini, mecliste ayakları yere basan ve üretken bir siyaset izleyeceklerini söyledi.

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki