SAADET PARTİSİ ADAY TANITIM PROGRAMI

5.05.2011 06:06:07

SAADET PARTİSİ ADAY TANITIM PROGRAMI

Saadet Partisi Çekmeköy ilçesi , milletvekili adaylarını tanıtmak için halka bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan SP Çekmeköy ilçe Başkanı Bedirhan Aslan, "Türkiye ve insanlık, bizi bekliyor. İslam dünyasının ve insanlığın kurtuluşu için İslam Birliğini kurmaya mecburuz. Hocamız, bunun temelini atmıştı. İnşallah biz tamamlayacağız" dedi.

Seçimlere az bir zaman kaldığını ve bunun için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aslan,12 Haziran?da iktidar olup ülkeyi refaha kavuşturacaklarının sözünü verdi. Açılış konuşmasından sonra sırayla söz alan milletvekili adaylarından Hayri Ayyıldız, Abdülkadir Aslan, Yusuf Yüksel, Zafer Özbek ve Abdullah Sevim oldu. Milletvekili adayları, mecliste yalansız dolansız siyaset yapacaklarını ve tamamen halkla iç içe olacaklarının sözünü verdiler. En son söz alan Abdullah Sevim, Saadet Partisi iktidarında harçların kaldırılacağını vurguladı.

Eğitimin her kademesi, ücretsiz olacak. 240 TL olan kredi ve burs miktarı, iki katına çıkarılacak" .

Türkiye`deki gelir dağılımı adaletsizliğinin her geçen arttığına işaret eden Abdullah Sevim, Forbes Dergisi`nin araştırmasına göre, Türkiye`de 2002`de 8 olan dolar milyarderi sayısının 2009`da 13, 2010`da 28  ve 2011`de 39`a çıktığını hatırlattı. Yine milyoner sayısının da bir önceki yıla göre 4 bin artarak 2011`de 34 bine yükseldiğini vurgulayan Sevim "Demek ki, 75 milyon Türkiye, 35-40 bin aileye çalışıyor. Kaynaklar belli kesime akıyor. İnşallah biz bunu değiştireceğiz. 1996`da yaptığımız gibi işe, işçiye, memura ve emekliye yüzde 50 zam ile başlayacağız" .

Yeşil kartlar çöpe

Sosyal güvence sistemini sil baştan değiştireceklerini söyleyen Sevim, "Yeni sistemde, herkes beşikten mezara kadar sigortalı olacak. İnsan onurunu zedeleyen, yeşil kartlar çöpe atılacak. Nüfus cüzdanı, sağlık karnesi yerine geçecek. Bu bir lütuf değil, haktır. Bu da seçimi kazanmak için yeterlidir" diye konuştu.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki