GAZETECİ ADAM, GERİ ADIM ATMAZ..!

10.05.2011 12:21:13

GAZETECİ ADAM, GERİ ADIM ATMAZ..!

     Bir önceki köşe yazımda bahsi geçen konu? Okumayanlarınız varsa arşivden ulaşabilirsiniz. Tam üç kez telefonla uyarı aldı gazetemiz, dava edileceğimiz hususunda. Eğer DOĞRULARI yazmışsan GERİ ADIM ATMAYACAKSIN. ATMADIK?

     Gazetemiz irtibat numaralarından ofisimize ulaşılmış ve yazı işleri müdürümüze konu hakkında ihtar verilmiş. Yayınlanan yazı yayından kaldırılmazsa dava açılacağı bildirilmiş. Biz Yaşanan Haber Aile Fertleri olarak, arkasında duramayacağımız hiçbir yazıyı yazmaz, hiç kimseyi karalamak için uğraşmayız bu böylece bilinsin istiyorum. Asılsız haber yapmak bize göre değildir bu bir, yazdığımız yazının arkasındayızdır buda iki?

     Bizce gazetecilik, herhangi bir menfaat gözetmeden, dürüst ve önyargılardan uzak haber yapmaktır. Gazetemizde ya da web sitemizde yazdığımız ve yayınladığımız her haberin kaynağı muhakkak ki araştırılmış ve teyit edilmiştir. Keza, benim ve diğer yazarlarımızın paylaşımları da karşılıklı mütalaa edilmiş , dayanakları incelenmiş ve sonrasında yayına alınmıştır. Hiç kimse bize işimizi öğretmeye kalkmasın. Yargı herkese açık bir birim, ben yapacağım dedim yaptım. Arayıp sözüm ona uyarmaya çalışmaya gerek yok. Kabahatimiz varsa, yanlışımız varsa, şahsınızı hedef alan ASILSIZ bir şey yazmışsak yasal olarak hakkınızı arayınız.

     Bağlı bulunduğumuz derneğimizin saygıdeğer başkanı Hakan MANİCİ?nin bir sözü var, ?Gazeteci olmak için, önce Adam Olmak Gerekir? biz bu işi adam gibi yapmaya çalışanlardanız?



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI