ADAMIN BİRİNE PADİŞAHLIK VERMİŞLER, İLK BAŞTA BABASINI KESMİŞ?

31.05.2011 08:29:12

ADAMIN BİRİNE PADİŞAHLIK VERMİŞLER, İLK BAŞTA BABASINI KESMİŞ?

 

ADAMIN BİRİNE PADİŞAHLIK VERMİŞLER, İLK BAŞTA BABASINI KESMİŞ?

Eksiği var fazlası yok bu deyimin, Kemal KIVRAK?ı dinleyen kim olursa olsun ilk bu deyim gelir aklına. Sadece dinlemek başlangıcı oluşturuyor. Araştırdıklarımız yayınlanan gazeteden sonra arayanlar, köşe yazımı değerlendirenlerin söyledikleri ise yapılan haberde eksik var fazla yok diye düşündürüyor beni.

Kendi adamına dahi kast etmiş, kendi kendini sömürmüş bir düzen. Benim görüşüm Ataşehir Belediyesi? nin acilen yenilenmesi , revize edilmesidir. Geçtiğimiz sayıda yer verdiğimiz haber ve ilişiğindeki köşe yazısında bir mazlumu haber yaptık. Gazete dağıtımdayken ilk telefonu Ataşehir Belediye basın yayın biriminden aldım. Yetkili isim Cafer Bey, nedir ne değildir konuşalım bir yanlışlık var diyeceği yerde, benim gazetecilik anlayışımı irdeledi, bir suçluluk psikolojisi ile?

Neymiş efendim belediye ye gidip soracakmışım! Ne soruyoruz? Neyin iznini yada müsaadesini alıyoruz anlamış değilim. Kemal KIVRAK elinde dosyaları ile ofisimize gelmiş, durumu anlatmış belgeleri hatta yediği dayağın resmini masamıza koymuş, gerekli araştırmalar yapılmış ve haber yayınlanmıştır. Elimde belgeler var deyip masaya oturacağımı sananlardansanız yanılıyorsunuz. Arkasından gazete iletişim adresime gelen mail, yine zaat-ı kiramlardan bir tanesinin yakını olduğu araştırmalarımız sonucu ortaya çıkmıştır, sözüm ona beni tehdit ediyor ve sakalıma küfrediyor. Konu Cumhuriyet Savcılığına intikal etmiştir, yorum yapmıyorum.

Anlayış belli, ya yakacaksın, ya yıkacaksın, ya gasp edeceksin yada küfredeceksin. Konuşmak yok, kardeşim olayın aslı budur demek yok. Ne var peki? Tehdit, şantaj ve küfür? Haklıysan bile, Hükmen mağlup?

Selam ve Dua ile?



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki