ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH DER; BATTAL İLGEZDİ`Yİ BALTALIYOR MU ?

31.05.2011 09:05:26

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH DER; BATTAL İLGEZDİ`Yİ BALTALIYOR MU ?

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ABDULLAH DER; BATTAL İLGEZDİ`Yİ BALTALIYOR MU ?

Yayınladığımız haber ses buldu, önce Ataşehir Belediyesi basın yayın bölümünden telefon, arkasından iletişim adresimize yazılı bir mail aldık. Bununla da kalmadı bir de tehdit aldık. Tehdit ile ilgili Ümraniye Cumhuriyet Savcılığı?na suç duyurumuzu yaptık, takipteyiz. Dağıtım ağımızda gazetemizi okuyan vatandaşlardan bu haberin uzun bir geçmişinin olduğunu ancak yazılmaya ve de yayınlamaya yerel ve ulusal basının farklı nedenlerle tereddüt ettiğini öğrendik, bir kez daha mağduru ofisimize davet ettik ve olanları aktardık.

?Sesime, sıkıntılarıma gazetenizde yer verdiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Sorunum Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DER ile? Cumhuriyet Halk Partisi için yerel ve genel seçimlerde aktif çalışmalarım olmuştur. Bir dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptım. Bu dönemde yerel seçimlerde ilçe meclis üyesi adayıydım. Listeye giremedim ancak, yine de gece gündüz çalıştım. Bunca iyi niyetimin sonunda bütün mal varlığımı elimden aldı. Konuyu Başkanımız Battal Bey?e anlattım ve şikayette bulundum. Bu durum karşısında söylediklerimin bir kısmının doğru olduğunu ifade ederek benimle anlaşma yaptı. İşte belediyenin antetli kağıdına yazılmış, üzerinde belediye çalışanlarından özel kalem Kalender ÖZDEMİR, İlçe Meclis üyesi Akan BUZTAŞ, Abdullah DER ve benimde imzamın olduğu belgede buradadır. Bir ay içerisinde cebren elimden aldığı dükkanımı kısmi olarak iade edecekti ama iki senedir uğraştırıyor. Belediyede başkan yardımcısı olması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Seçimden önce üç kez dükkan değiştirdi, bayiliğini yapmış olduğu PVC firması ile icralık oldu, yani anlayacağınız benim paramla siyaset yapar oldu. Söyleyeceğim şu, elimizde evraklar var açılmış dava dosyaları var. İlçe binasında yada il binasında yada Genel Merkezde oturalım evrakları koyalım ortaya, tarafsız kişiler karşısında hesaplaşalım. Ben haksızsam her şekilde hesap vermeye hazırım, sen haksızsan da aldıklarını iade et. Ama böyle bir şeye de olur vereceğini sanmıyorum.? dedi.

Konunun biran önce tatlıya bağlanmasını, her iki tarafın da yanlışını bir an evvel düzeltip orta noktada buluşmalarını temenni ediyoruz.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki