AK PARTİ 1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇEKMEKÖYÜ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

1.06.2011 08:34:15

AK PARTİ 1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇEKMEKÖYÜ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

            AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Yüksel ve 1. Bölge Milletvekili adayları ilk olarak, İlçede bulunan Halkı, Esnafı ve Pazar yerlerini tek tek ziyaret eden İlçe Başkanı, Milletvekili adayları ve Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti hükümetleri tarafından 8,5 yılda yapılan icraatları anlattılar.

            AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Metin Külünk, Ayşegül Esra Atik ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çekmeköy halkını ziyaret ettiler.

            AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Yüksel ve 1. Bölge Milletvekili adayları ilk olarak, İlçede bulunan Halkı, Esnafı ve Pazar yerlerini tek tek ziyaret eden İlçe Başkanı, Milletvekili adayları ve Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti hükümetleri tarafından 8,5 yılda yapılan icraatları anlattılar. Esnafla görüş alış verişinde bulunan adaylar, 12 Haziran genel seçimleri için destek istediler.

            Çekmeköy? ün İstanbul? un önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirten AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Yüksel, ?Milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız ile birlikte uyumlu çalışmalar ortaya koyuyoruz. Bölgenin sorunlarını yakından bilen, bölgenin temsilcisi olabilecek konumda adaylarımız var. Güçlü bir şekilde İstanbul? da AK Parti sadece merkezde değil, bütün bölgelerde birinci parti olacaktır. Bunun gayreti ve çalışması içerisindeyiz. Halkımızda ciddi teveccüh gösteriyor. 12 Haziran?da çok başarılı bir sonuç alacağız? dedi.

            Yapılan ziyaret programına, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Metin Külünk, Ayşegül Esra Atik , Yönetim Kurulu üyeleri, kadın, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI