SANDIK MÜŞAİTLERİMİZE TEŞEKKÜR ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

3.07.2011 21:42:41

SANDIK MÜŞAİTLERİMİZE TEŞEKKÜR ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Seçimlerde sandık başlarında sandığını namusu gibi sahip çıkan sandık müşahitlerimizi ziyaret ederek, teşekkür etmeye devam ediyoruz. Teşekkür ziyareti kapsamında Sultançiftliği, Güngören ve Çatalmeşe mahallelerimizin ve Kadın Kollarımızın düzenlediği yemekli toplantıya, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanımız Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcımız Şenol Çetin ve Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı.

Yemekli toplantıda konuşan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanımız Şahmettin Yüksel, Yaklaşık 5 aydır 12 haziran seçimleri için sizlerle birlikte gece gündüz demeden köy mahalle demeden yağmur çamur demeden seçimleri hayırlısı ile tamamladık.

Bu seçimler öncelikle ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Ak Parti?nin 2002 yılında başlattığı bu iktidar yürüyüşü 2011 yılında devam ediyor. 2023?e kadar sizlerle birlikte bu bayrağı taşıyacağız. Kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatımız, mahalle başkanlarımız, sandık müşahitlerimiz ile 5  ay boyunca bizlerle birlikte bu davaya sahip çıktıkları, bu başarıya ortak oldukları için özveri ve gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

12 haziran seçimleri tamamlandıktan sonra biz 2014?teki çalışmalar için hedefi koyduk. Hemen çalışmalara başladık. 2014 yılında İlçe Belediyemizde tekrar başarı bir sonuç alarak, AK Parti?yi Çekmeköy` de tek başına bir numara yapacağız. Bu yemeğimize katıldığınız için bu davaya ortak olduğunuz için sizlere teşkilatım adına teşekkür ediyorum? diye konuştu.



1

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

2

Haniye ve Meşal ile görüşen Davutoğlu'ndan açıklama: Gazze halkının mücadelesine desteğimiz sürecek

3

İsrail'de muhalefet lideri Lapid'den Netanyahu hükümetine "deli" benzetmesi

4

İstanbul’da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı

5

LGS başvuruları için bugün son gün