ALMA BARIŞ?ın AHINI? ÇIKAR AHESTE AHESTE?

5.09.2011 08:17:02

ALMA BARIŞ?ın AHINI? ÇIKAR AHESTE AHESTE?

 

ALMA BARIŞ?ın AHINI? ÇIKAR AHESTE AHESTE? (devamı)

Duydum ki, Tekin Bey istifasını vermiş, ne sevindim bilemezsiniz. KIZILAY gibi bir kuruma yakışmayan bir genel başkan. Az irdeledim konuyu, fikir, düşünce ve istihbaratına güvendiğim kaynaklardan işin detayını öğrenmeye çalıştım. İstifa etmek, bir nevi olacaklardan kaçış olmuş Tekin Bey için?

Bildiğiniz üzere Türkiye?mizin en saygın ve önde gelen yardım kuruluşlarından biridir TÜRK KIZILAYI? Son zamanlarda bir kadrolaşma sevdasıdır gidiyordu. Konu gazetemizde sürekli dile getiriliyor ve bu gazete örnekleri de başta Başbakanlık olmak üzere bir çok ilgili birime gönderiliyordu. En son bana yapılan çirkin saldırıda bölge millet vekilleri de dahil olmak üzere bir çok birime bildirildi. Sanırım bunların da bir nebzede olsa etkisi vardır.

Aldığım istihbarata göre, Eski Genel Başkan Tekin KÜÇÜKALİ, geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili olmak istemiş ve başvurusunu yapmak üzere iktidar partisinin kapısını çalmış. İlgili bakandan olumsuz bir yanıt almış ve restleşmiş. Konu Sayın Başbakana intikal etmiş. Sayın Başbakan ise kendileri ile yapmış olduğu görüşme neticesinde başvuruyu reddetmiş. Tabiri caiz ise otur oturduğun yerde demiş. Yani diyeceğim o ki, zaten suyu ısınmış gibi bir durum söz konusuymuş.

Bozulmuş tabi bizim Genel Başkan, biliyorsunuz KIZILAY Şubelerinde onun borusu ötüyordu. Astığı astık, kestiği ise kestikdi. Yine geçtiğimiz günlerde Afrika ile ilgili plan ve projelerini açıklıyordu. Anlattıklarına göre de söyledikleri neredeyse iki yıllık bir süreç gerektiriyordu. Ne oldu da bir anda hastalanıverdi. Hastalık filan hikaye, genel başkanın miadı zaten dolmuştu. Yaptıkları karşısında azledilecekti ki, son bir salvo ile sicilini kurtarma pahasına istifa etti.

Ne oldu? Makam mevkii geçicidir, size kaldı mı Sayın Küçükali? Yaptığınız zulüm, haksızlıklar yanınıza kar mı kalacaktı? Helallik istediniz, sizde hakları olanlar haklarını helal etti mi? Hayır. Hayır.. Hayır?

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki