ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

5.09.2011 21:05:03

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

Ramazan ayında muhtaç ve yoksul vatandaşlarımıza dönük olarak, Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü eliyle yapılan 5000 koli kumanya yardımının ardından, öğrencilerin barındığı çeşitli vakıf yurtlarına da 30 ton gıda yardımı yapıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz?ın, ramazan ayı vesilesiyle muhtaç ve yoksul vatandaşların gözetilerek kendilerine yardım yapılması yönündeki hassasiyeti ve talimatı sonrası 5000 koli kumanya yardımı yapılmıştı.

Başkan Poyraz?ın hayırseverlere çağrısı sonrasında Belediye aracılığı ile muhtaçlara ulaştırılması istenen bağış yardımlarının, öğrenci yurtlarına yapılması kararı alındı. Başkan Poyraz?ın öncülük ettiği, varlıklı ve orta halli hayırseverlerimizden toplanan bağışlarla son olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim gördükleri öğrenci yurtlarına 30 ton gıda yardımı yapıldı.

Söz konusu yardımlar ve bağışlar konusunda hassas olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eden Poyraz, gelecek nesillerimiz olan yavrularımızın daha iyi eğitim görmeleri için iyi beslenmeleri gerektiğini belirtip, yapılan bağış yardımlarının çocuklarımız için kullanılmasının sevincini paylaştıklarını ifade etti.

Genel olarak temel gıda maddelerinden oluşan bağış yardımı, pirinç, bulgur, nohut, şeker, makarna, mercimek, kuru fasulye gibi bakliyat çuvallarının yanı sıra yağ, salça, zeytin ve peynir tenekeleri gibi temel besin maddelerinden oluşmaktadır.



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı