SULTANBEYLİ BAYRAM KUTLAMALARI

5.09.2011 22:22:01

SULTANBEYLİ BAYRAM KUTLAMALARI

Türkiye bu yıl, 30 Ağustos günü çifte bayram yaşadı. Sultanbeyli`de hem 30 Ağustos Zafer Bayramı, hem de Ramazan Bayramı coşkusu vardı.

Bolluk ve bereketiyle her yeri kuşatan Ramazan ayı sona erdi ve tüm Türkiye bayrama kavuştu. Bu yıl Ramazan Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı`na denk gelince, ülke çapında çifte bayram yaşandı.

Bayram namazıyla başlayan coşku, yerini sabah saatlerinde Zafer Bayramı törenlerine bıraktı. Kent Meydanı`ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından, protokol üyeleri Atatürk büstüne çelenk koydu. Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimiz adına saygı duruşu yapılması ve ardından İstiklal Marşı`nın okunmasıyla tören sona erdi.

Tören sonrası ilçe protokolü vakit kaybetmeden meydandaki bayramlaşma alanına geçti. Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk`ün de katıldığı bayramlaşmada, Kaymakam Mehmet Ceylan ile ilçe dışında olması sebebiyle programlara katılamayan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin`i vekaleten Ahmet Demir ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlara çikolata ve şeker ikramının ardından, ilçe esnafı ziyaret edildi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki