BİRİNCİ YILI GERİDE BIRAKTIK

8.10.2011 09:53:38

BİRİNCİ YILI GERİDE BIRAKTIK

Bu sayımızda, birinci yaşımızın vermiş olduğu mutluluk ve gururla sizlere hitap etmek istiyorum. Bundan tam bir yıl önce kararlı ve azimli bir şekilde çıkmış olduğumuz bu yolda, hedefimiz olan ilkeli yayın anlayışı ile ilerlemek adına vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin haklı gururu içerisindeyim.

Zaman zaman önümüze çıkan engellerle karşı karşıya geldik, zaman zaman yolumuz kesilmeye çalışıldı. Bunlar bizim için basit yaptırımlardı. İçine itildiğimiz bu çirkin durumlarda bile sorunlarımızı sulh yolu ile çözmeye çalıştık. Karşılıklı mutabakattan anlamayanları da yargıya havale ettik. "Meyve veren ağaç taşlanır" misali her yeni sayıda taşlandık. Çünkü haksızlıkları yazdık, mağdur kişilerin sorunlarını gün yüzüne çıkardık. Geniş dağıtım ağımız ile yayınlarımızı yetkili mercilere ulaştırdık. Değerlendirildi yada göz ardı edildi, biz elimizden geleni yaptık. Aynı kararlılık ve duyarlılıkla devam edeceğimizi de herkes bilsin isterim.

Değerli okurlar, geride bıraktığımız koca bir yılda sizlerin destekleri bizleri ciddi anlamda motive etti. Her sayıda muhakkak ki telefonlarımız çaldı. Menfi veya müspet düşüncelerinizi dinledik, dikkate aldık. Bu konudaki hassasiyetiniz ve ilginiz için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca gazetemizde yayınlanmak üzere paylaşılan reklam ve ilanlarla bizlere destek olan tüm iş ortaklarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Kendinden emin, istikrarlı ve duyarlı yeni bir yıla başlamanın heyecanı ile sizleri selamlıyorum? Selam ve dua ile?

 

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki