EKİM AYINDA KÜLTÜR VE SANATA YENİDEN MERHABA

8.10.2011 15:07:56

EKİM AYINDA KÜLTÜR VE SANATA YENİDEN MERHABA

 

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat etkinlikleri, Ekim ayının gelmesi ile kültür ve sanat severlere yeniden ?merhaba? dedi. Yaz aylarında ara verilen kültür sanat etkinlikleri kış dönemine girilmesi nedeniyle yeniden başlarken Üsküdar`da, Ekim ayı kültür faaliyetlerinin takvimi de belli oldu.

 

Altunizade Kültür Merkezi, Burhaniye Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi, 75. Yıl Ünalan Kültür Merkezi, Yavuztürk Niyazi Sayın Kültür Merkezi ve Çengelköy Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezleri`nde gerçekleşecek kültür etkinlikleri 12 Ekim Pazartesi günü Hocaların Hocası A. Süheyl Ünver?in ölümünün 25. Yılı nedeniyle Bağlarbaşı Kültür Merkezi?nde düzenlenecek anma gecesi ile başlayacak.

 

Ekim ayı kültürel etkinliklerinde en çok dikkat çeken programlar yine çocuklara yönelik programlar olurken 18 Ekim?deki Zekai Tunca Konseri, 26 Ekim?deki Kültür ve Medeniyet konulu İskender Pala sohbeti, 31 Ekim tarihindeki Engin Noyan sohbeti ile Karayip Korsanları filminin ücretsiz gösterimi büyük ilgi toplayacak.  Başta Altunizade Kültür Merkezi olmak üzere tüm kültür merkezlerindeki programlar her yaş ve her kesimden insana hitap edecek.

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki