SAADET PARTİSİ`NDEN TERÖRE KINAMA

19.10.2011 13:28:00

SAADET PARTİSİ`NDEN TERÖRE KINAMA

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Bedirhan Aslan, Hakkâri?nin Çukurca ilçesinde meydana gelen, hain saldırıyı lanetledi. Aslan; ?Bu alçak ve hain saldırıları gerçekleştirenler Kürt kardeşlerimizin hakkını savunuyor olamazlar. Bunlar insanlıktan nasibi olmayan eli kanlı katillerdir. Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen kiralık taşeronlardır. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri bütün nefretimle kınıyorum? dedi.

Bedirhan Aslan, 26 askerimizin şehit olduğu 22 askerimizin de yaralandığı hain saldırılarla ilgili yaptığı açıklamada, şehit askerlerimize Cenab-ı Allah?tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diledi. Milletimize başsağlığı dileyen Aslan şunları söyledi:

Yüreğimiz kan ağlarken bugün Hakkâri?den gelen 26 şehit haberi. Bu katliamın adı her dilde, her dinde, her görüşte şerefsizliktir. Bu saldırıyı yapanlar Kürt kardeşlerimizin hakkını savunuyor olamazlar. Bunlar ipleri dış güçlerin elinde bulunan kuklalardır, taşeronlardır. İnsanlıktan en ufak bir nasibi olmayan eli kanlı katillerdir.?



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki