ÇEKMEKÖY BELEDİYE BİNASI NİHAYET BİTTİ

4.11.2011 13:59:19

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BİNASI NİHAYET BİTTİ

            2009 yerel seçimlerinin ardından temeli atılan ve 2010 yılı ilk çeyreğinde tamamlanacağı duyurulan Çekmeköy Belediyesi Hizmet binası nihayet tamamlandı.

 

            İstanbul ili sınırları dahilinde 5747 sayılı kanun ile oluşturulan yeni ilçeler kapsamında Çekmeköy?ün de ilçe statüsüne geçmesi sonucunda Taşdelen, Alemdağ, Ömerli gibi belde belediyelerinin kapanmasına ve bir çatı altında hizmet vermesine karar verildi. Bu kapsamda yeni ilçe olan Çekmeköy Belediyesi geçici olarak Alemdağ Belediye binasında merkez olarak hizmet verirken, Taşdelen Ömerli gibi hizmet binaları da belediye hizmetlerine destek verdi.

 

            Seçimlerin hemen akabinde temeli atılan ve inşaat çalışmaları başlayan belediye binası tam teşekküllü bir hizmet binası olarak planlanmış 2010 yılının ilk çeyreğinde ise tamamlanacağı kamuoyuna duyurulmuştu. Daha önceki sayılarımızda haber yaptığımız gecikme ile ilgili belediye yazılı veya sözlü bir açıklama yapmadı.

 

            Normal şartlarda bir park veya bahçe düzenlemesinde bile şaşalı açılış organizasyonları yapan belediye yetkilileri, ilçe binasının açılışını ise sessiz sedasız gerçekleştirdi. Çekmeköy halkının hizmetine sunulan bina 14.645 m2 kapalı alana sahip.  

 

            Çekmeköy halkı için hayırlı olsun?

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı