KAYMAKAM BEY SİGARAYA SAVAŞ AÇMIŞ...

3.01.2012 08:36:28

KAYMAKAM BEY SİGARAYA SAVAŞ AÇMIŞ...

Çekmeköy Kaymakamı Sn. Mehmet Arslan?ı ilçede sigara kontrolü yaparken görmüşler.  Sayın Başbakan?dan mı esinlendi yoksa öyle bir aklına mı esti bilinmez ama hayrolsun inşallah demek geçti içimden.

Şimdi diyeceksiniz ki ne var Barış bunda, Kaymakam halkıyla iç içedir. Açın halini hatırını sorar, tokun derdini dinler, yol gösterir, örnek olur tavsiyelerde bulunur ve haliyle sağlık çalışmaları çerçevesinde sigaraya da savaş açar, kontrollerde bulunur, halkı bilinçlendirir.

Evet bunlar Kaymakam sıfatı ile görevde bulunan makamın yapması gerekenlerdir. Ama biz bunlara pek alışık değiliz ki..!

Bizim Kaymakam Bey, sürekli açılışlarda boy gösterir (oda hepsinde değil, belediyenin desteklediklerinde) bazen de bir iki etkinliğe katılır. Onlarda mecburiyetten bulunması gereken yerlerdir. Geri kalan zamanlarını da makamında geçirir. Onun için ?hayrolsun inşallah? dedim dostlar, yanlış anlaşılmasın?

Gazetemizde bir haber paylaştık zamanında, ilçe protokolünde yer alan ve resmi bir makam olan KIZILAY şube başkanlığında çekilmiş fotoğraflar yer alıyordu haber metninde. Ellerinde sigaralarıyla objektife poz veren şube başkanı ve çalışma ekibini duyurduk Çekmeköy halkına. İlgili birimlere gazetemiz ulaştı görülmemiş olma ihtimali dahi yok, çünkü gazetemiz apar topar toplatıldı. Kaymakam Bey o zamanda nerdeydi..? İlçenin en üst makamı en ufak bir tepki bile göstermedi. Ne gerek vardı ki, emekliliğine şurda ne kalmıştı. Vekil kardeşiyle uğraşıp iş mi alacaktı başına. Olmadı olamadı?

Buradan bir kez daha yeniliyorum, Çekmeköy Kaymakamı,

Miadını d o l d u r m u ş t u r.

 

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ

 




1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki