BİR KAHRAMAN GELDİ GEÇTİ

8.02.2012 07:41:21

BİR KAHRAMAN GELDİ GEÇTİ

Esti gürledi ve sonunda gitti? Futbolun başına adı Fenerbahçe ile özdeşleşmiş ve yıllarca sponsorluğunu yapmış Mehmet ali aydınlar getirildi ki sanki daha önce hiç adaletin olmadığı haksızlıkların gırla olduğu bir  kurumun başına gelmişti. Ama daha ilk dakikalarda nasıl bir yönetici olacağının sinyalini vermişti.

Yaşanan süreçte kucağına düşen şike bombası kendisini çok sevdiği takımıyla karşı karşıya bırakmıştı. Adalet kılıcıyım diye bağıra bağıra geldiği kurumun ağırlığının altından kalkamaz hale gelmişti. Çıkıp soruşturmanın gerektirdiğini yapmaktansa tuttuğu takımı Türk futbolunu bitirme pahasına kolladı ve maalesef futbolseverleri futboldan soğutmayı başardı.

Soruşturma kapsamında takımının yöneticileri hapse atılmış ve şikeyle yargılanmaya başlanmışlardı. Adaletin topuzunu ayarlayamayan  ve şikeye karışan takımlara cezaları vermekte geciken başkan en sonunda istifa ederek görevinden ayrıldı. Yazık ki adaleti sağlayamamış vermesi gereken kararları verememiş ve sadece tuttuğu takıma zaman kazandırmak için gayret göstermiştir.

Ne yazık ki futbola yenilik, adalet yerine kaos,  kargaşa ve futbolun karar mekanizmasının kimlere çalıştığını açık ve net olarak göstererek gitmiştir. Hoşça kal sana büyük adam hoşça kal sana muhteşem futbol adamı adını altın harflerle yazdık bir yerlere hoşça kal sana CESUR YÜREK? Eminim ki senle gurur duyuyordur birileri.

 

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ

 

 




1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki