ŞOV YAPIP SÖZÜNDE DURMAYANLAR, POLİS GECESİNDE DE KENDİNİ GÖSTERDİ

8.02.2012 08:11:12

ŞOV YAPIP SÖZÜNDE DURMAYANLAR, POLİS GECESİNDE DE KENDİNİ GÖSTERDİ

Reklam olmanın kolay yolu bu olsa gerek, söz vereceksin bedavadan reklamın olacak, sözünü yiyeceksin güya kimse duymayacak.

Kısa bir süre önce Van?da meydana gelen deprem sonrasında televizyonlarda yardım kampanyaları düzenlendi. Oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen yardım kampanyası sonrasında duyduk ki televizyon karşısında şov peşinde olan iş adamlarımız da varmış. Programa telefon ile bağlanan veya telefonla ulaşılıp canlı yayına alınan ünlü iş adamlarımız reklamlarını yapıp taahhütte bulunmuş, iş icraata geldiğinde ise yan çizmiş.

Aynı olay kısa bir süre önce Çekmeköy İlçemizde de cereyan etmiş. Duydum gerçekten üzüldüm. İlçe Polis teşkilatımız adına düzenlenen bir gecede bazı iş adamlarımız da tutamayacağı taahhütlerde bulunup, ortamda kendilerince şov yapmış. İcraat? Maalesef ki yok?

Karşınızda devletin büyük bir teşkilatlanması, ilçemizin güvenlik sorumlusu, canla başla çalışan bir emniyet müdürü. Onun karşısında ise sanıyorum ki reklam peşinde olan bazı iş adamları?

Verilen sözlerin unutulduğunu varsayarak kendimce yeniden hatırlatma yapmak istedim. Verilen sözler muhakkak ki tutulsun?

 

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI