GEZGİÇ, GAZETECİLERİ YİNE UNUTMADI

8.02.2012 16:03:45

GEZGİÇ, GAZETECİLERİ YİNE UNUTMADI

10.Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç ve birim müdür ve amirleri bölgede görev yapan  gazetecilere. Çekmeköy Çavuşbaşı Yılmaz Et Restaurant`da sabah kahvaltısı verdi.

Çekmeköy`de huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yapılan çalışmaların neticelerini iyi olarak aldıklarını söyleyen Gezgiç, ``Gasp ve Kapkaç olaylarının sıfıra kadar indirdik. Bu sıfır anlamına gelmez. Çünkü yaşamın olduğu bölgelerde her zaman olaylar olmaktadır. Bu yüzden sıfır olmaz. İstanbul`un en güvenli ve huzurlu ilçelerinden biri haline gelen Çekmeköy`de nüfus oranı da geçen yıllara oranla hızla artmaktadır`` dedi.

Nüfusun artışıyla birlikte sorunların ve olaylarında arttığına dikkat çeken Gezgiç, ``İfa ettiğimiz zorlu bu görevde basın mensupları her zaman yanımızda ve desteklerini esirgememişlerdir. İlçenin gelişiminde ve olayların gizli kalmamasında büyük etken olmuşlardır. Gazeteciler bölgemizin silahsız neferleridir. Sizler kişiliğinizle ve yayın organınızla bu bölgenin nöbetçisi kaleminizde silahınızdır. Bu nedenle yaptığınız hizmet aslında kamu hizmetidir. Bizler gece gündüz Çekmeköy`ün asayişi için görev yaparken sizlerde bu görevlerimizde olayların aydınlığa çıkmasında büyük destek sağladınız. Kanunsuz olayları ortaya çıkartmamızda ve faillerini bulduğumuz olayları da görselleriniz ile yazılarınızla yansıtarak kamuoyunu bilgilendirmeniz sayesinde huzuru sağlamamızda en büyük etkenimiz olmuştur``dedi.

Gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Gezgiç, basın mensuplarına ``çam sakızı çoban armağanı`` diyerek günün anısına Hediyeler verdi.



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI