YÜKSEL; GAZETECİLERİ UNUTMADI

8.02.2012 16:09:24

YÜKSEL; GAZETECİLERİ UNUTMADI

?AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin YÜKSEL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çekmeköy? de görev yapan basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Çekmeköy? de görev yapan basın mensupları ile AK Parti Çekmeköy İlçe Teşkilat Başkanlığı konferans salonunda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin YÜKSEL,  Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çekmeköy? de görev yapan basın mensupları katıldı.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı  Şahmettin YÜKSEL,  Çalışan gazetecilerimiz her türlü zor şartlar altında vatandaşlarımızın bilgi alması adına fedakârca çalışmaktadırlar. Bu kutsal görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum. Şuanda karşılıklı diyalog çerçevesinde çalışıyoruz. Eleştiri, olumlu veya olumsuz görüş bildiren bütün arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz.

Vatandaşım istediği hastanede tedavi olabiliyor. Vatandaşım kira öder gibi ev sahibi oluyor. Öğrencim ders kitaplarını ücretsiz alıyor. Engelli öğrencim artık eğitim görebiliyor. Çiftçim tarım destekleri sayesinde daha çok üretiyor daha çok kazanıyor. 6 sıfırdan kurtulduk paramız değerlendi. Artık köylerimizin suyu da var yolu da. Bütün bunları beraber başardık. Halkımız destek verdikçe çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Başkan YÜKSEL sözlerini Mustafa Kemal ATATÜRK ün;  Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermede, özet olarak bir milletin hedefi mutluluk olan müşterek istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir. Sözleri ile bitirdi.



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI