YEREL SEÇİMLERE BİR KALA?

4.12.2012 14:15:27

YEREL SEÇİMLERE BİR KALA?

Koca bir yılı daha bitirdik sayılır. 2012 yılını geride bırakırken yerel seçimlere de bir adım daha yaklaşıyoruz. Bildiğiniz üzere 2013 yılı içerisinde yapılması planlanan yerel seçimler, meclis çoğunluğunun karşı oy kullanması sonucu yasal sürecine yani 2014 yılına bırakıldı. Buda demek oluyor ki önümüzde bir yıl gibi kısa bir zaman kaldı. Artık oy isteme zamanı.

Geçmişte yaşanmış bir sürü olumsuzluk, bir sürü kalp kırklığı ve haksızlık ile şimdi hesaplaşma zamanı. Tüm siyasilerin artık sahada halk ile iç içe olma zamanı. Peki bu böylemi olmalı? Tabi ki hayır? Siyasi parti temsilcilerinin zaten sürekli halk ile iç içe olması gerektiğini düşünenlerden biriyim. Partisini, mensuplarını, destekçilerini ve hatta muhaliflerini bile sürekli gözetmeli. Biri bin yapma telaşında olmalı ki, kafası rahat bir şekilde seçimlere girebilsin. Halktaki ?seçim yaklaşıyor ya onun için çalışmalar hızlandı? izlenimi kaldırılmalı. Siyasi çıkar uğruna, koltuk sevdası uğruna birileri harcanmamalı ve diskalifiye edilmemeli. Çünkü hiç kimse ebedi ve kalıcı değil.

 

Tüm siyasi partilerimize, parti çalışanlarımıza ve henüz belli olmayan adaylarımıza canı gönülden başarılı bir seçim maratonu diliyor, hak edenin, ilçesine hizmet edenlerin kazanacağı ve dolayısı ile halkın kazanacağı bir seçim olmasını temenni ediyorum.

 


 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı